Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Viatjar en tren d'alta velocitat entre Barcelona i Madrid costarà 18 euros amb Iryo

L'operador començarà a operar des d'aquest divendres 25 de novembre

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

Tothom sap que el tren és un dels sistemes de transport més sostenibles i cada vegada sembla més clar que aquest ha de ser el mitjà del segle XXI. I cada vegada més companyies se sumen a operar línies d'alta velocitat a bon preu, fent la competència així als avions. Ara és l'operador ferroviari Iryo qui començarà a operar el seu servei d'alta velocitat a la línia Barcelona-Madrid el pròxim divendres 25 de novembre. Els bitllets tenen un preu a partir de 18 euros per trajecte i es poden comprar des del 18 de setembre.

Iryo operarà 32 freqüències diàries –setze d'anada i setze de tornada–, entre Barcelona i Madrid, amb què hi haurà almenys una freqüència cada hora. L'arribada d'Iryo es produeix en el marc de la liberalització de l'alta velocitat a l'Estat, dictada per la normativa de la Unió Europea i que va donar el seu tret de sortida a finals del 2020. Amb això, l'operadora es converteix en la tercera en oferir aquest trajecte, juntament amb Renfe i Ouigo.

Iryo
Ilsa. Iryo

L'operador ha detallat que, pròximament, començarà a operar a la resta de corredors d'alta velocitat: a partir del desembre, entre València i Madrid i, a partir del primer semestre del 2023, entre Madrid-Sevilla-Màlaga i Alacant.

NO T'HO PERDIS: Escapades en tren per fer des de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat