Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vibradors a distància: orgasmes a només un clic

Si parlem de joquines sexuals, la distància no sempre és un problema

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

Ara que la distància social és, malauradament, el nostre pa de cada dia, potser és un bon moment per aplicar-la a les teves trobades sexuals, però en aquest cas per donar-li un extra d’excitació i entremaliadura. Com? Amb els vibradors a distància! Prepara’t per cedir el control dels teus orgasmes a la teva parella o amant i per connectar-vos sexualment des de l’altra punta de l’habitació o a desenes de quilòmetres. Aquí t’expliquem quins tipus de joguines sexuals de control remot existeixen i com les pots utilitzar. T’atreveixes a jugar?

Amantis
Amantis

Tecnologia al servei del plaer

La tecnologia avança imparable, i per poder tenir una experiència sexual a distància, també ho han fet els vibradors. Hi ha diverses modalitats per controlar-los: existeixen uns que incorporen control remot unit a un cable o la majoria són sense fil amb un comandament a distància, que pot tenir un radi des d’uns metres fins a quilòmetres. Si vols traspassar fronteres, hi ha vibradors que es poden controlar per Bluetooth o per aplicacions del mòbil, per posar-te a mil amb la teva parella des de diferents continents. 

Amantis
Amantis

Experiències clitorianes per sorpresa

Vols estar a un sopar amb amigues amb l’excitació que en qualsevol moment la teva parella o amant premerà el botó i et pujarà la calor entre les cames? Si tens aquesta fantasia i vols un vibrador que faci meravelles a la teva zona G, pots provar d'utilitzar un ou vibrador a control remot, deixar-te emportar per diferents intensitats de plaer amb unes boles xineses amb comandament a distància o abandonar-te al plaer amb el gatet vibrador Minou, que acariciarà amb sensualitat el teu clítoris i vagina i et farà pessigolles al perineu. No és adorable?

Amantis
Amantis

Per darrere també es juga

Si vols excitar-te a distància, però pel forat negre, pots jugar amb un plug anal amb control remot. Agafa el comandament a distància i posa a prova la teva porta del darrere o la del teu company d’aventures amb diferents potències i vibracions. I per a ells, l’experiència anal es pot portar a un altre nivell amb un estimulador de pròstata amb anella doble. Abandona’t al plaer en la intimitat o deixa que et sorprengui la vibració en un passeig o a la cua del supermercat. Notes ja l’escalfor?

Amantis
Amantis

Més enllà dels genitals

A vegades s’ha de recordar: hi ha vida i estimulació molt més enllà de penis, vulves i anus! Sí, sabem que et tornes boja o boig amb la vibració allà avall, però una estimulació a distància en altres zones erògenes del cos com el coll, els mugrons, l’esquena, la panxa o els peus també pot fer-te retorçar de plaer. Per exemple, hi ha una joguina pensada per fer-te o que et facin un massatge vibrador als mugrons o una altra màquina vibradora del plaer que pots sincronitzar amb el mòbil de la teva parella i activar mentre recorre tot el teu cos. És el moment d’obrir noves dimensions del plaer al nostre cos! 

Ara sí, prepara’t per tenir una experiència orgàsmica a distància d’allò més excitant!

Amantis
Amantis

NO T'HO PERDIS: 5 comptes d’art eròtic que no et pots perdre a Instagram

Últimes notícies

    Publicitat