Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Estadi Olímpic LLuís Companys
Foto: ShutterstockEstadi Olímpic LLuís Companys

Vine a l'Estadi, l'activitat que obre les portes de l'Estadi Olímpic de Barcelona

La jornada de portes obertes serà un viatge exclusiu d'uns 20 minuts en forma de visita guiada

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

És un dels edificis més carismàtics de Barcelona, actual seu dels partits del Barça mentre duren les obres de l'estadi. I ara, el pròxim diumenge 17 de desembre, els portals de l'Estadi Olímpic Lluís Companys s'obriran per donar pas a tots els interessats en descobrir els seus racons més íntims.

La jornada de portes obertes durarà des de les 10 fins a les 13 h i serà un viatge exclusiu d'uns 20 minuts en una visita guiada, oferint l'oportunitat d'explorar els moments transcendents que han marcat la història d'aquest recinte emblemàtic de Barcelona.

Des de la seva inauguració el 1929, l'Estadi Olímpic ha viscut una rica història, des dels Jocs Olímpics fins als moments èpics amb concerts de figures com Michael Jackson, The Rolling Stones o Bruce Springsteen. A més, va servir com a refugi per a molts durant la guerra civil, fent-ho testimoni d'èpoques crucials.

Les places per a les visites són limitades i s'atorgaran segons l'ordre d'arribada, sense opció de reserva anticipada. Els visitants tindran accés a la pista i fins i tot tindran l'oportunitat de capturar un instant al pòdium que estarà habilitat per a aquest propòsit.

NO T'HO PERDIS: Mercats de Nadal a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat