Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Violet Rabbit’ el primer espectacle de màgia online d’Europa que et dirà com ets

Un show interactiu, automatitzat i sense sortir de casa que analitza la teva personalitat segons les respostes que donis

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

Us fascinen els espectacles de màgia? A qui no? L’il·lusionisme i la màgia són fantasies capaces de fer-te esvair de la realitat. En Xavi Cabezas, més conegut com el Tecnomago, és un jove de vint-i-cinc anys que va decidir modernitzar el món de la màgia canviant la vareta i el barret tradicionals per la realitat virtual, les pantalles i la digitalització. Ara ha llençat el 'Violet Rabbit' un projecte que t'apropa a aquest món sense sortir de casa. És el primer espectacle de màgia interactiu, digital i automatitzat de tot Europa. A més, segons les respostes que vagis donant durant el show, al final obtindràs com a resultat una anàlisi de la teva personalitat.

tecnomago
Tecnomago

'Violet Rabbit’ combina les característiques dels escape room –perquè hauràs d’anar superant etapes a mesura que avança l’espectacle– amb el dinamisme del xou en directe –amb els trucs de màgia arribes a creure que el Tecnomago t'observa– i amb un experiment social, ja que  el final del show depèn de les respostes que hagis donat. A més, és interactiu per dos motius: per una banda, perquè depenent de les teves decisions veuràs un espectacle o un altre; i per altra banda, perquè utilitza l’analítica de les dades dels espectadors per optimitzar l’espectacle i millorar l’experiència. L'espectacle conclou amb una anàlisi que et revela quines són les teves qualitats i mancances mitjançant una sèrie de preguntes que hauràs de respondre sobre, per exemple, com actuaries en una situació determinada o escollint entre diversos objectes, números o cartes de la baralla tradicional. 

L’espectacle està disponible en català, castellà i xines, el pots veure des de qualsevol lloc i en qualsevol moment i pots escollir entre una versió de 20 minuts, que té un cost de 4,99 euros, o una més llarga de 45 minuts, que té un cost de 19,99 euros. Un 15% del preu de la teva entrada està destinat a l'ONG Brain & Behavior Research Foundation.

La pandèmia ens afecta a tots, vivim un moment complicat on ens agradaria poder sortir i gaudir de l'oci del sector cultural que ha de reinventar-se per sobreviure. El Tecnomago intenta amb el seu xou apropar-nos els espectacles de màgia a casa gràcies a la tecnologia i mantenir la cultura viva. T'atreveixes a viure l'experiència del 'Violet Rabbit'? 

NO T'HO POTS PERDRE: Escenari Time Out, la finestra de la cultura en streaming de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat