Notícies

Escenari Time Out, la finestra de la cultura en streaming de Barcelona

Cada setmana, recomanem les 7 cites imprescindibles amb la cultura per donar suport al sector mentre duren les restriccions

Escenari virtual Time Out
Time Out Barcelona / Marina QuerEscenari virtual Time Out
Publicitat

La notícia del 28 de novembre va caure com un gerro d'aigua freda: per intentar controlar l'augment de casos de Coronavirus, el Govern va decretar el tancament de teatres, cinemes i sales de concerts, com a mínim, fins al 13 de novembre. Va ser un tràngol difícil d'empassar per a tots els que ens estimem la cultura i la gaudim especialment quan és en viu, però molt més encara per a una indústria que ha estat colpejada amb virulència pel confinament i la crisi generada per la Covid-19. Tots aquells professionals vinculats d'una manera o una altra a la creació, un sector ja de per si precari i sempre en la corda fluixa, estan vivint un autèntic calvari des que la pandèmia va deixar de ser una paraula reservada a les distopies per formar part del nostre vocabulari quotidià.

Però malgrat totes les dificultats, els treballadors i les treballadores de la música, el teatre i el cinema no han volgut resignar-se en cap moment. Al mateix temps que reivindiquen la importància cabdal de la cultura en viu i lluiten per salvar-la amb diferents iniciatives, han buscat la manera de fer arribar al públic les seves propostes a través de l'streaming mentre els espais culturals romanguin tancats.

Des de Time Out Barcelona hem volgut donar suport al sector, donant visibilitat a l'oferta cultural generada a la nostra ciutat. Ara mateix, hi ha tanta quantitat i tanta qualitat de contingut disponible a través de la xarxa que és fàcil perdre's alguna proposta interessant. Per això hem creat l'Escenari Time Out, en què cada setmana recomanarem les 7 cites –un per a cada dia de la setmana– que ens faran l'espera més curta fins que puguem tornar al teatre, al cinema i als concerts.

Sabem que vosaltres també esteu desitjant que s'aixequin les restriccions per tornar a gaudir de la cultura en viu. Per això us proposem que feu repàs dels espectacles o festivals que esteu desitjant veure i els compartiu amb nosaltres amb el hashtag #ElPrimerQueFaré.

És el moment de dir als treballadors i les treballadores culturals que els necessitem i que els estem esperant per gaudir de nou de la #culturasegura

NO T'HO PERDIS: #TimeToTakeAway, donem suport als bars i restaurants de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat