Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Escenari virtual Time Out
Time Out Barcelona / Marina QuerEscenari virtual Time Out

Escenari Time Out, la finestra de la cultura en streaming de Barcelona

Cada setmana, recomanem les 7 cites imprescindibles amb la cultura per donar suport al sector mentre duren les restriccions

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La notícia del 28 de novembre va caure com un gerro d'aigua freda: per intentar controlar l'augment de casos de Coronavirus, el Govern va decretar el tancament de teatres, cinemes i sales de concerts, com a mínim, fins al 13 de novembre. Va ser un tràngol difícil d'empassar per a tots els que ens estimem la cultura i la gaudim especialment quan és en viu, però molt més encara per a una indústria que ha estat colpejada amb virulència pel confinament i la crisi generada per la Covid-19. Tots aquells professionals vinculats d'una manera o una altra a la creació, un sector ja de per si precari i sempre en la corda fluixa, estan vivint un autèntic calvari des que la pandèmia va deixar de ser una paraula reservada a les distopies per formar part del nostre vocabulari quotidià.

Però malgrat totes les dificultats, els treballadors i les treballadores de la música, el teatre i el cinema no han volgut resignar-se en cap moment. Al mateix temps que reivindiquen la importància cabdal de la cultura en viu i lluiten per salvar-la amb diferents iniciatives, han buscat la manera de fer arribar al públic les seves propostes a través de l'streaming mentre els espais culturals romanguin tancats.

Des de Time Out Barcelona hem volgut donar suport al sector, donant visibilitat a l'oferta cultural generada a la nostra ciutat. Ara mateix, hi ha tanta quantitat i tanta qualitat de contingut disponible a través de la xarxa que és fàcil perdre's alguna proposta interessant. Per això hem creat l'Escenari Time Out, en què cada setmana recomanarem les 7 cites –un per a cada dia de la setmana– que ens faran l'espera més curta fins que puguem tornar al teatre, al cinema i als concerts.

Sabem que vosaltres també esteu desitjant que s'aixequin les restriccions per tornar a gaudir de la cultura en viu. Per això us proposem que feu repàs dels espectacles o festivals que esteu desitjant veure i els compartiu amb nosaltres amb el hashtag #ElPrimerQueFaré.

És el moment de dir als treballadors i les treballadores culturals que els necessitem i que els estem esperant per gaudir de nou de la #culturasegura

NO T'HO PERDIS: #TimeToTakeAway, donem suport als bars i restaurants de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat