Notícies

Visita gratis a l'interior de La Pedrera per celebrar el Dia dels Museus

La visita es farà dilluns 18 de maig a les 12 hores a través de l'Instagram de La Pedrera

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

El dia 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus i si el 2020 estigués sent un any normal, podríem visitar els museus i centres d'art de la ciutat tranquil·lament, encara que fent força cues. La celebració de la Nit dels Museus s'ha traslladat al 14 de novembre, però el dia 18 se seguirà celebrant el Dia Internacional dels Museus a Barcelona amb un munt d'activitats. Una d'elles és la visita gratuïta que proposa La Pedrera. 

Serà una visita oberta a tothom i comentada per la conservadora de l'edifici, la historiadora de l’art Sílvia Vilarroya, que es farà dilluns 18 de maig a les 12 hores a través d'un Instagram Live al perfil de La Pedrera.

Serà el públic qui escollirà l'espai museístic que es mostrarà al públic durant la visita: El Pis dels veïns, que recrea l’habitatge i vida d’una família burgesa barcelonina del primer terç del segle XX; o l’Àtic de la Balena (les golfes) que es pot interpretar com un gran esquelet d’animal i que és l'espai on s'ofereix una visió àmplia de l'obra de Gaudí. Si voleu participar, podeu votar entrant a l'Instagram de La Pedrera, teniu de temps fins dimecres 13 maig!

NO T'HO PERDIS: Museus, centres d'art i galeries del món per visitar des de casa.

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat