Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Visitar la Casa Vicens, al top 10 de les millors coses per fer al món

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Les coses materials acaben sent obsoletes, trastos que arrosseguem a les mudances. Però les experiències, moltes vegades, et canvien la vida. Els nostres companys de la seu central a Londres, per celebrar el 50 aniversari de la creació de la companyia, han fet una tasca titànica però que ens donarà moltes alegries: seleccionar les millors coses que es poden fer ara mateix arreu del món. I visitar la Casa Vicens ocupa la posició número 8. L'edifici de Gaudí celebra el seu primer aniversari amb entrades reduïdes i activitats especials

La tria s'ha fet a partir de més de 5.000 recomanacions d'uns 200 escriptors i editors experts de més de 400 destins de tot el món, així com suggeriments de 15.000 lectors internacionals de Time Out, i s'han volgut escollir les experiències per la seva singularitat, diversitat geogràfica i qualitat cultural. Aquesta llista vol ser també una inspiració per a futurs viatges i de descoberta i, per què no, de certa enveja!

La llista l'encapçala el museu de Yayoi Kusama, a Tòquio. Està ubicat a prop de l'estudi de l'artista i ofereix una visió íntima del seu treball, centrant-se en peces menys conegudes. La llista ens convida a sortir de festa al club House of Yes de Nova York, on se celebra la llibertat i diversitat sexual; ficar-nos dins del Solar Egg, l'espectacular sauna que els artistes Bigert & Bergström han dissenyat a Kiruna, Suècia; i jugar al Tejo a Colòmbia, que barreja cervesa, punteria i explosius!

Yayoi Kusama Museum
Yayoi Kusama Museum
Yayoi Kusama Museum

Preneu nota perquè la selecció és una mina de bones idees. Podem visitar el museu de les relacions trencades (!) a Zagreb; anar al desert d'Atacama; banyar-nos a les aigües termals naturals de Panguipulli a Xile; explorar el riu subterrani navegable més llarg del món, a Palawan, Filipines; i cuinar directament sobre la lava del volcà Pacaya, a Guatemala.

Així fins a 50 experiències per tot el món! Has fet alguna de les activitats de la llista? Comparteix les teves fotos amb el hashtag #TimeOutDoList i el tag @TimeOutEverywhere.

Pacaya, Guatemala
Pacaya, Guatemala

Últimes notícies

    Publicitat