Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Visites amb descompte a La Pedrera, Sant Pau, CaixaForum i el pavelló Mies van der Rohe

Aquests quatre importants monuments de Barcelona han creat entrades combinades a preus reduits

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Hi ha més d'una dita que ens funciona a la perfecció ara mateix: "La unió fa la força", "Renovar-se o morir"... El moment actual obliga a buscar noves propostes per enfortir-se i La Pedrera, el Recinte Modernista de Sant Pau, CaixaForum i el pavelló Mies van der Rohe ho han vist clar i han creat entrades combinades perquè el públic local pugui visitar aquests grans monuments a un preu reduït. 

D'una banda, la 'rivalitat' sorgida del programa de TV3 'Batalla Monumental', on els catalans votaven quin era el seu monument favorit, van sorgir unes bones sinergies entre La Pedrera i el recinte de Sant Pau, dues de les joies modernistes més importants de la ciutat. Tant és així que a patir del dia 1 d'abril podrem visitar els dos espais a un preu de 20 euros –6 euros els menors de 12 anys. Les entrades ja estan a la venda a les webs dels dos equipaments i les haureu d'adquirir amb antelació.

El funcionament és el següent: primer hauràs de comprar l'entrada per visitar La Pedrera i conservar-la, ja que hauràs de presentar-la a les taquilles del Recinte Modernista de Sant Pau per poder completar l’experiència. Tindràs tres mesos per visitar els dos espais des de la data de la compra de l'entrada i aquesta oferta estarà efectiva fins al 30 de setembre. 

Veïns ben avinguts

A banda i banda de l'avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, el Pavelló Mies van der Rohe i el pati d'entrada a CaixaForum d'Arata Isozaki es miren i se saluden com a bons veïns. Tant és així que quan Isozaki va dissenyar l'accés a la planta inferior de la fàbrica Casarramona, seu de CaixaForum, es va inspirar en les línies i els materials del pavelló que tenia a tocar. 

CaixaForum i el Pavelló Mies van der Rohe
Foto: Fundació Mies van der Rohe

Aquesta bona relació es tradueix ara amb entrades a meitat de preu per visitar els dos espais. És a dir, si després de visitar CaixaForum –presentant l'entrada– aneu al Pavelló, tindreu un 50% de descompte amb l'entrada i viceversa. Aquest 50% de descompte en la segona entrada només el podreu gaudir fins al 6 de juny 

NO T'HO PERDIS: Visita gratis els museus de Barcelona.

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat