Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Vitals', la primera sèrie d'HBO rodada en català, s'estrenarà el 7 de febrer

Fèlix Colomer documenta el testimoni de sanitaris i pacients de la primera onada de Covid a l'Hospital Parc Taulí

Escrit per
Helena Morena
Publicitat

'Vitals' parla de persones, no de números, tal com afirma Fèlix Colomer, director d'una nova producció que ens apropa molt emotivament els testimonis de cinc persones que van viure en primera persona les conseqüències del coronavirus i la crisi sanitària a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. Va ser durant la primera onada, de març a juny: Alfredo i Matilde, un matrimoni ingressat; Vanessa, una infermera contagiada i Sandra i Noemí, dues amigues auxiliars d'infermeria. 

La sèrie, que s'estrenarà el 7 de febrer a HBO i que serà la primera de la plataforma rodada en català, és un retrat molt íntim i commovedor dels moments més dolorosos que moltes persones han viscut durant aquest 2020 després que esclatés la pandèmia del coronavirus a principis d'any. A més, documenta com ha canviat la nostra manera de relacionar-nos, sobretot entre els pacients ingressats en els hospitals que no podien estar físicament en contacte amb les seves famílies i van haver de fer-ho a través del mòbil. 

'Vitals' quedarà per sempre com un testimoni excepcional d'aquests temps tan difícils

El projecte ens guia a través de converses amb pacients, familiars i sanitaris davant d'un enemic invisible i desconegut, l'experiència frenètica i desoladora dels hospitals i la vida dels sanitaris a casa després de les punyents jornades lluitant contra la mort. La sèrie-documental catalana es presenta com un al·legat sobre la solidaritat i l'esperança en moments crítics. "Vitals ofereix una mirada profunda en moments molt íntims dels seus protagonistes i quedarà per sempre com un testimoni excepcional d'aquests temps tan difícils", diu Hanka Kastelicová, productora executiva.  

NO T'HO PERDIS: Què es podrà fer i què no per les festes de Nadal a Barcelona?

Últimes notícies

    Publicitat