Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vols a menys de 25 euros per celebrar el Yellow Day

Escrit per
Juliana Arunategui
Publicitat

Iep, avui és el Yellow Day! No saps què té a especial? Doncs que segons els experts és el dia més feliç de l'any. Sí, oi que ja està fent efecte? Ja fa olor d'estiu, els dies són més llargs, les temperatures augmenten i, sobretot, ens és impossible ignorar les ganes de viatjar que ens entren. Per celebrar l'ocasió, et proposem donar un cop d'ull a la pàgina web de Vueling. La companyia aèria ha aprofitat el dia per adaptar els seus preus a uns ‘Yellow Prices’.

Amb vols a partir de 24,99 euros, pots triar d’entre més de 130 destinacions nacionals i internacionals per volar des de principis de juliol fins a finals d’octubre. Les destinacions inclouen ciutats europees, del Nord d’Àfrica i de l’Orient Pròxim.

I com reconec una oferta que està a un ‘Yellow Price’? We love Yellow Prices: Vueling ha optat per indicar les ofertes utilitzant aquest eslògan i el símbol d’un cor groc. Així, quan consulteu la web o l’aplicació, reconeixereu les ofertes a l’instant. Ens diuen que Florència, Ibiza i Màlaga són algunes de les destinacions amb vols a menys de 25 euros. Has decidit on voldràs anar? Doncs ja pots anar fent la maleta, 'Yellow Days' are coming a la pàgina de Vueling!

NO T'HO PERDIS: Escapades d'un dia des de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat