Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Avió despegant
Foto: Shutterstock

Vols per menys de 30 euros amb les rebaixes de setembre de les companyies aèries que operen des de Barcelona

El final de les vacances majoritàries és un bon moment per plantejar escapades a tota mena de destinacions

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Si encara no teniu prou de les millors destinacions on remullar-vos a l'estiu, esteu de sort. Si heu tingut paciència, o si necessiteu més desconnexió just després de tornar de vacances, és el moment d'aprofitar les esperades rebaixes de setembre de les principals companyies aèries.

Vueling n'és el primer exemple, que ens proposa agafar "Aires nous" a la tardor amb un catàleg de destinacions immillorable des de Barcelona. Vols a l'octubre a Berlín per 26,99 euros? N'acabem de veure un. I si encara voleu una destinació més exòtica, recordeu que Vueling obrirà una ruta única des de Barcelona fins a la Mar Roja, en concret a Sharm el-Sheij, paradís dels submarinistes.

Vueling
Foto: iStock-Vueling

Més companyies amb ofertes, Wizz Air, atenció, només disponibles per un curt període de temps. 20% de descompte per celebrar els 20 anys de la companyia que té suculents vols entre, per exemple, Barcelona i Viena. Afanyeu-vos, només per un temps limitat.

Una altra de les companyies de baix cost de referència a Barcelona, EasyJet, que també manté ofertes per aprofitar el que queda de bon temps. Especialment llamineres són les seves rutes a Portugal, amb alguns vols cap a Lisboa des de 22 euros.

Finalment, Ryanair, que també ofereix ofertes suculentes com, per exemple, vols cap a Malta des de Barcelona per menys de 30 euros el trajecte. Qui té ganes d'una escapada de tardor?

Vueling y Ryanair ofrecen miles de vuelos a 10 euros
FOTO: ShutterstockVueling y Ryanair ofrecen miles de vuelos a 10 euros

NO T'HO PERDIS: 10 viatges que has de fer abans de morir

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat