Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sharm el-Sheij
Foto: Shutterstock

Barcelona serà l'única ciutat amb un vol de baix cost directe cap a la Mar Roja

El Prat estrenarà al desembre una connexió directa amb un enclavament crucial del turisme a Egipte

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Estem de sort. Cada cop s'obren més rutes directes des de Barcelona cap a altres ciutats del món, algunes de les últimes Dalles, Shenzhen i Singapur. I ara, apunteu la data, el 2 de desembre, dia a partir del qual l'aeroport de Barcelona tindrà connexió directa cap a la Mar Roja.

No és poca cosa, perquè el Prat serà l'únic aeroport espanyol que tindrà un vol directe cap a un enclavament crucial del turisme a Egipte, Sharm el-Sheij, amb avions cada dissabte. Vueling es transforma així en la primera companyia espanyola que opera aquesta ruta.

De moment, la ruta es podrà gaudir fins al 30 de març, tota la temporada d'hivern, amb la qual cosa ens haurem d'afanyar a fer les maletes per gaudir d'aquesta destinació tan exòtica.

Sharm el-Sheij
Foto: Shutterstock

Sharm el-Sheij, platja i molt més

Sharm el-Sheikh gaudeix d'un clima agradable a l'hivern. Les temperatures són suaus, entre els 20 i els 25°C durant el dia i al voltant dels 15ºC a la nit. Les probabilitats de pluja són baixes.

La destinació disposa d'una àmplia oferta d'activitats esportives i d'oci, prop de la muntanya Sinaí. Destaca, sobretot, pels seus esculls de corall i la seva rica vida marina, per la qual cosa l'esnòrquel i el submarinisme són activitats ideals per a realitzar a l'enclavament.

NO T'HO PERDIS: 10 viatges que has de fer un cop a la vida

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat