Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Empire State Building
Foto: ShutterstockEmpire State Building

Vols als Estats Units a 75 euros el trajecte: així són les rebaixes de Level

La companyia llança una campanya de descomptes en viatges des de Barcelona a Boston, Nova York, San Francisco i Los Angeles

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Com? Vols als Estats Units des de 75 euros el trajecte? Tal com ho sentiu: l'aerolínia de baix cost Level acaba de llançar una campanya de descomptes amb preus supercompetitius en tots els viatges als Estats Units, és a dir, a Boston, Nova York, San Francisco i Los Angeles, amb origen i destí a Barcelona.

Els vols aquesta promoció (que dura fins al 23 de gener) ja estan disponibles a través de la pàgina web de la companyia. Boston és la destinació més barata, amb un preu de 75 euros per trajecte, mentre que els bitllets per a Nova York es poden trobar des de 160 euros per trajecte, els de San Francisco des de 210 i els de Los Angeles des de 240, sempre per trajecte.

Avión Level
Foto: LevelAvión Level

La companyia aèria Level

Level és una companyia 'low cost' d'IAG, que va començar a operar el juny del 2017 i que, a més, també vola a Buenos Aires. Segons Sara Cadena, Head of Marketing de Level: "Un any més, apostem per aquesta gran campanya de rebaixes, perquè la nostra clientela pugui començar a planificar els seus viatges per aquest 2023 i volar a les nostres destinacions a Amèrica, amb preus encara més competitius".


NO T'HO PERDIS: Les 10 millors destinacions per viatjar el 2023

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat