Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cosplay
Foto: ShutterstockCosplay

Vols guanyar un viatge a Tòquio amb entrades per anar a la Comic Con?

El centre comercial Arenas sorteja aquest abril un viatge per a dues persones a Japó per assistir a la convenció

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Fanàtics del còmic, sèries i pel·lícules, aquesta oportunitat us interessa. Segur que més d'un cop heu somiat amb la Comic Con de Sant Diego i pensat en totes les celebritats a les quals podríeu trobar-hi. Ara no es tracta d'anar als Estats Units, però la destinació de què us parlem no es queda enrere, perquè és el Japó! La capital nipona acull la Tokyo Comic Con amb estands, moltes disfresses i convidats estrella. Si voleu anar-hi, participeu al sorteig d'un viatge a Tòquio per a dues persones amb entrades per assistir a la convenció. 

El sorteig l'organitza el Centre Comercial Arenas Barcelona i funciona des del 31 de març al 23 d'abril, dia de Sant Jordi. Com podeu participar-hi? Haureu de fer una compra de còmic o llibres més gran de 15 euros a l'FNAC o a l'ECC Comic Arenas i guardar el tiquet, perquè l'haureu de presentar al Punt d'Informació del centre comercial i omplir les dades del formulari que us facilitaran. Només haureu d'esperar fins dilluns 24 d'abril per saber si heu guanyat, ja que es comunicarà per trucada de telèfon i correu electrònic al guanyador. 

Encara no està confirmada la informació d'aquest any, però tenim alguns dels noms que van acudir a la Comic Con de Tòquio l'any passat perquè us feu una idea de l'experiència que podreu viure: Andy Serkis ('El senyor dels anells'), Joseph Quinn ('Stranger Things') i Karen Gillan ('Guardians de la galàxia'). 

NO T'HO PERDIS: Així serà el Sant Jordi 2023 a Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat