Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vols viure en un pis d'Ikea dins del Primavera Sound?

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

La pregunta és literal: vols viure dins del Primavera Sound durant el festival? Ikea construirà quatre apartaments modulars totalment equipats i amb capacitat per a quatre persones casdascun per viure dins del Parc del Fòrum durant el festival. Els apartaments tenen una superfície de 35 metres quadrats i simulen els característics paquets de la companyia sueca. Expliquen, també, que cadascuna de les cases tindrà un interiorisme diferent, tots ells inspirats en els quatre estils de música i perfils de públic del festival: indie-rock, pop, electrònica i urban. 

Ikea x Primavera Sound

FOTO: Ikea

I ara la gran pregunta. Com es fa per accedir a aquesta experiència? Per concurs. Des d'Ikea i Primavera Sound organitzaran un concurs del qual encara no han desvetllat les bases –ho faràn aviat– per viure el festival, literalment, com si fóssim a casa. Si us interessa, estigueu atents a les novetats. 

Ikea x Primavera Sound

FOTO: Ikea

L'organització del festival ha declarat que el sentit d'aquesta acció és "apostar per idees innovadores que sorprenguin el públic". Per la seva banda, Ikea destaca que segons l'estudi 'Life at home' que han realitzat recentment, s'han adonat que la música té un paper, cultural i social, important a les cases i que és un factor que des de l'empresa cal tenir en compte a l'hora d'entendre l'essència del que és una llar. Nosaltres, per la nostra banda, també salivem d'imaginar el que significaria no haver d'enfrontar-se a aquell moment terrible de tornar a casa des del Fòrum, amb els peus fets puré i l'energia sota mínims. 

NO T'HO PERDIS: Els concerts de la setmana

Últimes notícies

    Publicitat