Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vueling
Foto: iStock-Vueling

Vueling revoluciona el Black Friday amb vols a 10,99 euros

Les ofertes de vols nacionals es complementaran amb altres descomptes internacionals que sortiran divendres

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Es complicat saber on mirar amb tantes ofertes. Els descomptes del Black Friday s'han estès a tota classe de sectors i, no cal dir-ho, els viatges són una parcela ben llaminera. A qui no li ve de gust una escapada ara que les vacances d'estiu semblen tan llunyanes?

Doncs bé, Vueling, la companyia líder de l'Aeroport del Prat, acaba de llançar ofertes per viatjar per menys del que val un menú del dia. La companyia catalana ha anunciat que des de dilluns i per la setmana del Black Friday oferirà vols a 10,99 per a 27 destinacions de la península i Balears com Bilbao, Màlaga, Palma, Alacant, Sevilla o Santiago de Compostel·la.

Els preus són per trajecte i per viatjar entre el 20 de novembre i el 31 de març de 2024. Per a divendres 24, dia oficial del Black Friday, Vueling també ha anunciat altres 10.000 places en oferta tant per vols nacional com internacionals.

NO T'HO PERDIS: les millors ofertes de Black Friday

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat