Notícies

Zara obrirà la seva tercera botiga més gran del món a Barcelona

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

No és cap novetat: passeig de Gràcia és una de les avingudes del món més disputades per les grans marques. Obrir-hi una botiga i encarar l'aparador cap a les seves voreres suposa una garantia d'èxit i sobretot de projecció d'imatge, com demostren les significatives obertures recents de marques com Uniqlo i H&M.

Zara, la marca insígnia de l'empori Inditex, ho sap, per això es va fer amb l'important local del número 16, la cantonada amb Gran Via, on s'ubica ja la gran botiga de la popular firma gallega. Ara, la multinacional avança els terminis i les mides d'un projecte que farà d'aquest local la seva tercera botiga més gran del planeta, amb una ampliació de l'edifici existent fins al solar de l'antic Teatre Novedades.

Som molts els que vam vessar una llàgrima en veure ensorrat un edifici que havia estat un important escenari de la ciutat, al número 1 del carrer Casp, visible des del passeig de Gràcia. Però tot es transforma i la botiga insígnia de la marca, segons avança 'Metropoli Oberta' i altres mitjans, arribarà fins a l'antic solar escènic i passarà dels 2.500 m² actuals a un total de 4.000 m².

El projecte forma part d'un macrocomplex hoteler que s'ha de construir entre el número 1 i 16 del carrer Casp, un gran edifici de la cadena Melià que incorporarà un bloc de la marca gallega que servia per ampliar la seva botiga de passeig de Gràcia.

Ubicació de l'illa de cases on s'ubicarà el complex.

FOTO: Mapa de Barcelona

El projecte del 2014 va estar a punt de ser paralitzat degut a la moratòria d'obertura hotelera que va aprovar l'Ajuntament governat per Barcelona en Comú, però finalment gràcies als terminis d'aprovació del projecte previs a la moratòria la proposta va continuar en marxa.

La botiga Zara de passeig de Gràcia, ara ja tancada per reformes, preveu tornar a obrir ampliada per a la pròxima campanya de Nadal d'enguany. Els operaris treballen a contrarellotge per fer de l'espai un punt de visita obligada per als fans de la marca.

Pel que fa a l'hotel, el grup Melià confirma la construcció d'un gran complex de luxe amb 164 habitacions amb obertura prevista per l'octubre del 2020. Hi comptarà amb una terrassa amb vista a plaça de Catalunya, diversos restaurants i un gran rebedor que connectarà amb la tercera botiga de Zara més gran del món.


NO T'HO PERDIS: noves botigues de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat