Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Zeeman Madrid
© Xavier Sivecas

Zeeman estrena nova botiga a Barcelona

La cadena holandesa aposta per bàsics de preus econòmics; a Europa aplaudeixen la seva selecció infantil

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Zeeman, la cadena holandesa nascuda el 1967 com a "supermercat de roba", obre nova botiga a Barcelona a l'avinguda de Montserrat, 52; és l'establiment que fa 52 a Catalunya, on la cadena va aterrar el 2015. 

El reclam de la companyia holandesa són els productes tèxtils de qualitat a preus baixos, en la línia del que proposa Primark o fins i tot Lidl amb la seva selecció de roba de marca blanca. A Zeeman destaquen la roba per a la llar i d'ús diari (roba interior, mitjons i mitges, tovalloles), tot i que un dels seus productes estrella és la samarreta ecològica de cotó (4,99 euros) i la selecció de roba infantil i de bebè; de fet països com Holanda, Bèlgida i França escullen la cadena com una les millors per als més petits de casa. A banda, puntualment també llancen col·leccions especials com a reclam per a la clientela. 

Com s'expliquen els preus econòmics? Segons l'informe de responsabilitat social corporativa de la marca, responen als marges baixos, no compten amb fàbriques pròpies, produeixen en quantitat però en poques versions, aposten per botigues senzilles sense emprovadors i inverteixen poc en màrqueting. Segons l'informe elaborat per Fashion Revolution, l'empresa holandesa obté un 20-30% en l'índex de transparència pel que fa a informació detallada sobre procediments, governança i reptes socials i mediambientals

Zeeman aposta per situar-se als barris i a prop d'altres superfícies comercials; compten amb botigues a Gràcia, Sants, Eixample, Sant Martí, Nou Barris, i Horta, a banda de les recents obertures a Les Corts i Baix Guinardó.

NO T'HO PERDIS: les millors mascaretes de supermercat

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat