Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 10 plans imprescindibles per al Dia de la Mercè

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Festes de la Mercè
Foto: Ajuntament de Barcelona

10 plans imprescindibles per al Dia de la Mercè

Guia per gaudir al màxim de tots els actes de la gran diada de festa major de Barcelona

Per Manuel Pérez
Advertising

De plans per a la Mercè hi ha de molts tipus: des dels tradicionals fins als més innovadors o nocturns. Si decidiu viure tota la intensitat del dia més important de la gran festa de Barcelona, podeu farcir la vostra agenda des del matí fins a la nit. Us proposem les activitats imprescindibles d'un dia tan divers com les diferents possibilitats de viure'l.

Wandering Orchestra
Ingrid Mur

Art de carrer a la Ciutadella

Què fer

Un dels espais imprescindibles de la festa serà la  Ciutadella, marc de prop de 40 espectacles i instal·lacions de dia i de nit. L’escultor Eduardo Cajal ha instal·lat a l’Espai Cascada un avió real reconvertit en espai expositiu. El col·lectiu PlayMID ha dotat l’interior de l’avió de llum i so per convertir la visita en una experiència immersiva. Per a més immersions, la de la Cúpula Full Dome, un espai que acull quatre projeccions audiovisuals de col·lectius de Catalunya, Mont-real i Buenos Aires. Una altra gran proposta és la que presenten Frank Aleu i Joan Bofill amb Narcissus, un bust de set metres que convida a reflexionar sobre l’egocentrisme a partir de l’exponent contemporani més estès: la selfie.

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising