Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Wandering Orchestra
Ingrid Mur

La Mercè 2015: art de carrer a la Ciutadella

La Mercè és l’única data de l’any en què Barcelona aposta fort per les arts de carrer. La Ciutadella acull artistes provinents de centres de creació d’arreu i instal·lacions artístiques innovadores

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

La Ciutadella serà el marc de prop de 40 espectacles i instal·lacions de dia i de nit, del divendres 18 al dijous 24. L’escultor Eduardo Cajal instal·la a l’Espai Cascada un avió real reconvertit en espai expositiu. El col·lectiu PlayMID ha dotat l’interior de l’avió de llum i so per convertir la visita en una experiència immersiva. Per a més immersions, la de la Cúpula Full Dome, un espai que acull quatre projeccions audiovisuals de col·lectius de Catalunya, Mont-real i Buenos Aires.

Una altra gran proposta és la que presenten Frank Aleu i Joan Bofill amb Narcissus, un bust de set metres que convida a reflexionar sobre l’egocentrisme a partir de l’exponent contemporani més estès: la selfie. De tornada al món analògic, tot són bones notícies. Entre els espectacles que es podran veure aquests dies a la Ciutadella n’hi ha de la Thomas Noone Dance amb el Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre, i de la coreògrafa i ballarina Lali Ayguadé i Mar Gómez. Visca.

Més Mercè

La Mercè 2015: activitats infantils
  • Què fer

Aquesta festa major és també petita i familiar. A banda dels gegants i dracs que transiten pels carrers, els menuts tenen espectacles musicals, teatre, circ i altres ocasions de passar-ho bé.

Publicitat
La Mercè 2015: activitats esportives
  • Què fer

Que això sigui una festa no vol dir que hàgim d’arraconar l’esport. Ben al contrari. A la Mercè hi ha activitats esportives per practicar per terra i mar. Cordeu-vos fort les sabates que això comença.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat