Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Mercè 2015: art de carrer a la Ciutadella

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Wandering Orchestra
Ingrid Mur

La Mercè 2015: art de carrer a la Ciutadella

La Mercè és l’única data de l’any en què Barcelona aposta fort per les arts de carrer. La Ciutadella acull artistes provinents de centres de creació d’arreu i instal·lacions artístiques innovadores

Per Maria Junyent
Advertising

La Ciutadella serà el marc de prop de 40 espectacles i instal·lacions de dia i de nit, del divendres 18 al dijous 24. L’escultor Eduardo Cajal instal·la a l’Espai Cascada un avió real reconvertit en espai expositiu. El col·lectiu PlayMID ha dotat l’interior de l’avió de llum i so per convertir la visita en una experiència immersiva. Per a més immersions, la de la Cúpula Full Dome, un espai que acull quatre projeccions audiovisuals de col·lectius de Catalunya, Mont-real i Buenos Aires.

Una altra gran proposta és la que presenten Frank Aleu i Joan Bofill amb Narcissus, un bust de set metres que convida a reflexionar sobre l’egocentrisme a partir de l’exponent contemporani més estès: la selfie. De tornada al món analògic, tot són bones notícies. Entre els espectacles que es podran veure aquests dies a la Ciutadella n’hi ha de la Thomas Noone Dance amb el Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre, i de la coreògrafa i ballarina Lali Ayguadé i Mar Gómez. Visca.

Més Mercè

Advertising
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising