Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 20 activitats imprescindibles de la Mercè 2017

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Piromusical de la Mercè
© Boule Piromusical de la Mercè

20 activitats imprescindibles de la Mercè 2017

Idees per enamorar-nos de la Festa Major de Barcelona

Per Òscar Broc
Advertising

Us portem una selecció de les 20 activitats essencials de la Festa Major de Barcelona: correfocs, concerts, portes obertes, el Piromusical... Per a més informació i horaris d'altres esdeveniments, doneu-li un cop d'ull a la guia completa de les festes de la Mercè, on trobareu moltes altres propostes.

Fitness Montjuïc

1. La Festa del fitness: ressaca mogudeta

Fa tres dies que beveu tequila, fumeu Drum i mengeu kebabs d’una cosa que anomenen pollastre. Heu introduït tantes toxines al vostre organisme aquesta Mercè, que necessitareu excretar-les urgentment. La solució: macro sessió de fitness amb tota la penya el diumenge al matí. Poseu-vos ben a prop de l’ambulància per si de cas.

24 de setembre, 10 h Av. Maria Cristina

2. Jornades de portes obertes: que pagui Pujol

Què fer Festivals

Una de les meravelles de la Mercè són les jornades de portes obertes que infinitat de museus celebren durant les festes. El MACBA, la Fundació Tàpies, el Museu Nacional d’Art... Si no sou de fer visites culturals, podeu aprofitar aquests dies per menjar-vos-ho tot de cop i no pagar un cèntim. Feu fotos i ja tindreu coartada cultureta a sopars d’amics i reunions familiars.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising