Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

5 motius per anar a l'All Those Food Market
El mercat d'emprenedors gastronòmics celebra una edició de Nadal al Seminari Conciliar. Nyam.
L'All Those Food Market va de menjar (de menjar bé, clar) però no només. També va de descobrir (i sobretot tastar) què estan fent els cuiners i productors gastronòmics de casa. D'inspirar-se, aprendre les tècniques dels que en saben, aplicar-les a casa, i tornar a menjar. Tot això, amb vermut i música.

1. Producte de qualitat
Si pogués, adjuntaria una llonganissa de les que fan a Cal Rovira, casa d'embotits de proximitat, perquè tothom que llegeix això pogués tastar-la. No necessitaria més arguments per convèncer ningú de res. Com que la tecnologia encara no permet adjuntar un tall de carn, toca fer servir paraules.
La selecció de productes i plats d'All Those es fa tota sota les premisa del que és artesanal, local, de temporada i de proximitat. Això vol dir, casi, que quan tasteu un fuet podeu preguntar-li a qui us el ven, com es deia el porc d'on ve. O quina cara feia l'ovella d'on surt aquell formatge de Mas d'Eroles, on ha crescut la fruita que hi ha dins de les melmelades de La Madre de Miren, o com es diu el qui ha torrat el café de Satan's Coffee Corner, Nomad, Skye i Right Side.

2. Un espai desconegut
L'edició nadalenca d'All Those s'instal·la al Seminari Conciliar de Barcelona, un espai que normalment està tancat al públic i a on a banda de teca hi haurà música en directe. La plataforma Openmusic Project, una comunitat que organitza concerts en llocs poc convencionals, programarà diferents concerts en acústic de bandes locals emergents com Ian Sala o Anita Zengeza. Nosaltres hi anirem amb la devoció i la fe d'un aprenent de sacerdot...

3. Tallers gastronòmics
Els tallers per a adults són una altra de les novetats d'aquesta edició i el que proposen és des d'aprendre a fer vaixelles comestibles, convertir-se en un expert en formatges i aprendre a muntar-ne una bona taula amb la gent de Llet Crua –botiga de Sants especialitzada en formatges artesans–, o aprendre a fermentar (a construïr un fermentador casolà) amb l'ajuda dels experts de The Rooftop Smokehouse, que fumen, fermenten i encurteixen tot el que es proposen amb uns resultats sorprenents.
Si voleu aprendre entre plat i plat, afanyeu-vos amb les inscripcions, que volen.

4. També pels petits
Això no és cap novetat, però sí una bona notícia. En aquesta nova edició d'All Those també han pensat en els nens i nenes i han preparat per a ells un taller d'hort urbà en el qual aprendran a sembrar, plantar i reciclar materials per a tenir cura d'un hort. El taller va a càrrec d'Arrels i Brots; una empresa que es dedica a apropar l'agricultura ecològica a la canalla.

En una paraula: Panettone
Té admiradors i detractors per igual. O l'arraconen a una taula o no en sobra ni una engruna. N'hi ha amb xocolata i amb fruites confitades: Panettone, però no qualsevol. A All Those hi trobareu els de Miquel Saborit, que acaba de guanyar el premi al millor Jove Artesà Alimentari Innovador 2016 i de Cloudstreet Bakery. Plaer.