Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Busca el teu horòscop i descobreix quin edifici de Barcelona et representa - Aquari
@dabidpascual

Aquari: Telefèric del Port

Si has nascut entre el 20 de gener i el 18 de febrer, aquest és l’edifici de Barcelona que et representa, t’ho expliquem!

Publicitat

Ets el signe més atrevit de l'horòscop, per això no tens cap inconvenient en sortir de la teva zona de confort: pujar al Telefèric del Port per a tu és un repte més a superar! T'agrada presumir davant dels teus amics i dir que has vist la ciutat de Barcelona des de 173 metres d’altura. La teva curiositat és increïble: tot et sembla interessant i a tot estàs disposat. Ets desafiador i t’agrada enfrontar-te al sistema i a l’opinió pública. Sigues sincer: t’encanta anar sempre a contracorrent i demostrar de què ets capaç.

Per a tu el fet d'estar tancat no és un obstacle sinó una oportunitat idònia per demostrar als altres el que ets capaç de fer sense necessitat de sortir a l’exterior. Sorprèn-los amb les millors apps per aprendre música a casa i deixa’ls a tots bocabadats amb les teves aptituds musicals! Però no ens enganyem, també ets amant de la llibertat. Viatja pel planeta de manera virtual, visita aquestes increïbles 14 ciutats del món i torna’t a sentir lliure sense necessitat de moure’t del sofà!

Consulta tot l'horòscop aquí!!!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat