Barcelona Beer Festival 2018

Què fer

Time Out diu

El Barcelona Beer Festival ha esdevingut el punt de trobada de tot el sector de la cervesa artesana del país. Hi trobareu una gran barra de més de 80 tiradors on aniran rotant les més de 350 cerveses presents, grans exemples de fermentacions nacionals i també, i de forma destaca, referències internacionals de qualitat.

El festival funciona amb got i moneda propis que es podran adquirir als punts de venta. La cervesa només se servirà en el got del festival i només es cobrarà amb les monedes del certamen. L’entrada inclou got, guia i les primeres dues fitxes.

L'entrada també dona accés i permet participar a un variat programa d'activitats paral·leles que hi haurà durant el festival, com tastos, presentacions, conferències i debats on difondre la cultura cervesera. Tot destinat a incentivar la qualitat, potenciar la internacionalització i promocionar l'educació i coneixement de la cervesa.

_ _

Si en voleu més, podeu visitar la nostra selecció de les millors cerveseries artesanes i les referències imprescindibles de cerveses artesanes del mercat.

Detalls

També t'agradarà