Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bases legals del viatge a Andorra. Concurs Escapa't a Andorra

Bases legals.

Publicitat

Bases del concurs:

La participació en aquest concurs representa l'acceptació d'aquestes bases legals. Podran participar al concurs qualsevol persona major de 18 anys acompañana de membres de la família o amics amb un total de 2 adults i 3 infants per grup. Per entrar en el sorteig de l'experiència de l'escape room s'han d'omplir tots els camps del formulari i solucionar el joc que es proposa. S'ha de posar una família per jugar en contra: la família ha d'estar avisada per assegurar-nos la seva participació en cas de guanyar. 

La participació estarà oberta fins el dia 18 de maig. El mateix dia es farà el sorteig mitjançant la web Random.org. S'avisarà les famílies guanyadores per correu electrònic. Les famílies guanyadores podran participar a l'escape room el dia 27 de maig de 2017 a l'hora que se'ls assigni. No es podrà fer canvi de dia ni de hora assignada en cap cas. El premi no es canviarà pel seu valor econòmic.

El dia de l'escape room (27 de  maig de 2017) els participants tindran dret al joc, que durarà una hora aproximadament. Es comptarà, amb un crono, el temps que triguen en sortir de l'escape room i acabar la partida. La família que tingui un temps més baix guanyarà el premi d'un viatge a Andorra tant per als 5 membres que han participat com per la família amiga que han jugat amb ells. En total, un viatge de 10 persones amb les següents condicions.

Pel fet de participar en aquest concurs autoritzes la recepció d’informació rellevant de 80 més 4 Publicacions i Andorra Turisme, incloses les newsletters, esdeveniments, ofertes i concursos. Així, aquesta empresa serà la responsable del tractament de les dades recollides i, de conformitat amb la legislació espanyola, haurà de declarar el fitxer de les dades prop de l’agència de dades espanyola com a responsable del seu tractament, i complir amb totes les mesures de seguretat i altres disposicions que la llei nacional li imposi. També haurà de comunicar a l’agència de protecció de dades espanyola la cessió internacional de les dades a favor d’Andorra Turisme, amb la finalitat de promocionar i publicitar les activitats turístiques del país, directament o mitjançant empreses de prestació de serveis que actuïn sempre en nom d’Andorra Turisme i amb les mateixes finalitats.

En seguiment a l’esmentat, en les condicions legals que publiqui Time Out en el moment de recollir dels dades dels usuaris, haurà d’identificar-se com a responsable del seu tractament, i doncs els usuaris hauran d’exercir prop de Time Out els drets d’accés, oposició, rectificació, i supressió, i Time Out us ho haurà de comunicar a vosaltres.

Avís legal i condicions de privacitat

Bases del premi Estada a Andorra:

En el marc de la campanya de promoció d'estiu 2017, la societat pública Andorra Turisme SAU, en endavant Andorra Turisme, societat constituïda a l'empara de la Llei 13/2007, de 20 de setembre, de creació de la societat pública Andorra Turisme, SA, inscrita al Registre de Societats amb el número 12.506, llibre S-170, folis 161-170 el 21 de gener de 2008, amb NRT 707655-R i domicili al carrer Prat de la Creu, 59-65, bloc D, 4t pis, AD500 Andorra la Vella, regala un premi d’1 estada a Andorra a les dues famílies que hagin aconseguit un menor temps al escape room fent la mitjana entre el temps de les dues d’acord amb els termes i les condicions que s’indiquen a continuació.

La participació en el concurs us atribueix la condició d’usuari o participant i implica l’acceptació d'aquestes bases legals. Us preguem que les llegiu atentament.

 

Condicions d'ús

 

Participants: Les dues famílies (2 adults i màxim 3 nens per família) que hagin aconseguit un menor temps al escape room fent la mitjana entre el temps de les dues.

  

Premi*1: es lliurarà un premi d'una estada a Andorra de 5 dies/ 4 nits en un hotel de 4* en regim AD amb dinars inclosos i:

  • Forfets al Mon(t) Magic Canillo de Grandvalira o Vallnord Mountain Park o Naturlandia. *2

  • Entrades a Caldea o Likids. *3

  • Forfets al Bosc d’aventures d’Engolasters.

  • Rutes de senderisme. *4

  • Entrades a Scalada Stelar. *5

 

*1 El premi no inclou els desplaçaments.

*2 A escollir una de les tres estacions.

*3 Segons l’edat dels nens de les famílies guanyadores. Likids és un espai reservat per a nens de 3 a 8 anys.

*4 Es pot escollir una de les següents rutes amb o sense guia: Estanys de Tristaina (Ordino), Vall d’Incles (Canillo), Llac de Pessons (Encamp) o Vall de Madriu-Perafita-Claror (Escaldes-Engordany).

*5 Si l’estada es realitza entre el 01/07 i el 30/07 (dates de l’esdeveniment).

L'estada s'haurà de realitzar abans del 15 de setembre de 2017.  El contingut del premi està subjecte a canvis en funció del temps, la disponibilitat dels establiments que participen en el premi o bé per causes alienes a Andorra Turisme. L'estada l'haurà de confirmar prèviament Andorra Turisme. El premi és personal i no transferible i no es podrà canviar per diners en efectiu ni per cap altra cosa. El guanyador no podrà presentar cap reclamació per cap motiu.

Sorteig: El nom de les famílies guanyadores es comunicarà a través de correu electrònic o telèfon el dia 27 de Maig.

Guanyadors: el nom, els cognoms i la ciutat del guanyador del concurs es publicaran a Facebook d'Andorra www.facebook.com/andorraworld el mateix dia 27/05.  De totes maneres, s'informarà al guanyador de com es lliurarà el premi per correu electrònic. Per recollir el premi, el guanyador haurà de presentar el seu document nacional d'identitat o el passaport per a la seva deguda identificació. El guanyador té l'obligació de proporcionar tota la informació i/o documentació en el moment en què Andorra Turisme se la demani per comprovar les dades personals que hagi facilitat.

El guanyador té 7 dies naturals per acceptar el premi o renunciar-hi. En cas que, en el termini indicat, el guanyador no es manifesti o renunciï al premi, o bé no es pugui localitzar perquè la identificació facilitada estigui incompleta o sigui incorrecta, el premi es declararà desert.

Publicitat: en acceptar el premi, el guanyador autoritza Andorra Turisme a fer servir el seu nom i la seva imatge en anuncis i campanyes publicitàries transmeses o difoses per qualsevol mitjà, forma o suport, sense remuneració addicional diferent a la del premi rebut, dins i fora d'Andorra durant la campanya.

Dret d’exclusió i modificació: Andorra Turisme es reserva el dret a no publicar i a excloure en qualsevol moment de la participació del concurs a tots els participants que consideri que incompleixen aquestes bases del concurs i també a les persones per a les quals la seva participació sigui contrària a la llei, els bons costums i la imatge d'Andorra. L’exclusió de qualsevol participant suposa la pèrdua de tots els drets derivats de la condició de participant. Andorra Turisme es reserva el dret a modificar o cancel·lar el concurs per qualsevol motiu que consideri que ho fa recomanable, sense necessitat d'avís previ i sense que pugui generar cap tipus de dret o indemnització per als participants.

Política de privacitat:

La participació en el concurs exigeix la recollida de les dades personals que es consideren imprescindibles per participar.

De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades mitjançant aquest procés de registre en el web www.visitandorra.com i referents al sorteig passaran a formar part del fitxer TURISTES, gestionat per ANDORRA TURISME, SAU. Les seves dades podran ser cedides a empreses terceres que col·laboren amb Andorra Turisme per a l’enviament d’informació, notícies, publicitat i qualsevol altra activitat relacionada amb les activitats turístiques d’Andorra per qualsevol mitjà o canal d’informació.

És obligació de l’usuari mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment.

Així mateix, s’informa a la persona interessada que pot exercir els drets reconeguts per la llei i, en particular, els drets d’accés, rectificació, oposició i supressió de les seves dades personals, així com el dret de revocar el consentiment prestat per a la cessió de les dades. Aquests drets poden ser exercits per l’interessat o, si s’escau, per qui el representi.

Aquestes bases de dades es regeixen en tots i cadascun dels seus aspectes per la llei andorrana i qualsevol controvèrsia que se’n derivi la resoldran els Tribunals del Principat d'Andorra.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat