Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ioga a casa
Foto: Shutterstock / Kite_rin

Classes i tutorials per fer ioga a casa

Cursos virtuals i altres recursos per fer ioga i exercicis que ens ajuden a mantenir el cos i la ment en equilibri

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Per tendència o per convicció, hi ha qui d'entre tots els esports tria el ioga en qualsevol de les seves variants i periòdicament necessita practicar-ne per sentir-se bé. El cos i l'ànima se senten alineades i saludables, i així comença el cercle virtuós infinit que també abraça l'alimentació saludable. Aquestes plataformes us ajudaran a endinsar-vos al ioga des de casa.

NO T'HO PERDIS: Idees i llocs per cuidar el cos i la ment a Barcelona

Xuan Lan Yoga

Xuan Lan havia practicat ioga durant anys abans de convertir-se en professora. Treballa diferents modalitats (Vinyasa, Dharma, Jivamukti, Ashtanga yoga) i compta amb un canal de Youtube des d'on podreu seguir les sessions de la professora més mediàtica (fa pràctiques de 25 minuts per iniciar-se al ioga, i proposa exercicis i postures per a diferents nivells). Xuan ha publicat un parell de llibres sobre la seva experiència amb el ioga i col·labora amb programes ('Operación Triunfo') i marques. 

Yoga con gracia

Espais com Yoga con Gracia s'han adaptat a la situació de confinament i ofereixen classes online perquè els alumnes puguin seguir gaudint de la pràctica del ioga. Per participar-hi, us heu d'inscriure una hora abans de la sessió, que té lloc a través de Zoom, i us fan arribar un codi per connectar-vos-hi (el passi digital més econòmic inclou sessions il·limitades per gastar en un mes i val 20 euros).

 

 

Publicitat

YogaOne by DIR

Diferents estils, diferents nivells i horaris flexibles per practicar ioga en el moment més idoni i adequat per a cadascú. A YogaOne ofereixen un període de prova de set dies abans d'apuntar-vos-hi; a banda, us recomanen algunes àssanes a través del seu canal de Youtube

Mandiram

Mandiram compta amb diferents centres a la ciutat, i la seva pràctica es basa en el ioga dinàmic, sempre respectant els nivells de cadascú. Fan classes d'iniciació, per a nivell avançat i embarassades, ofereixen classes virtuals i al canal de Youtube comparteixen recursos útils com la seqüència estrella, que consisteix en 50 minuts d'estiraments per seguir perfeccionant i aprenent moviments i meditació.  

 

Publicitat

Happy Yoga

No és una classe virtual, però sí una útil seqüència d'exercicis que pots interioritzar i repetir cada matí quan et lleves. Happy Yoga, que compta amb diferents centres a Barcelona, recomana fer-la entre quatre i cinc vegades abans de completar l'exercici amb la postura 'urdhva dhanurasana'. A la seva web també trobareu exercicis per fer ioga asseguts a la cadira i al canal de Youtube comparteixen sessions de meditació i estiraments.

 

Yoga Mandir

L'especialitat de l'escola Yoga Mandir és el Satyam system, un mètode dinàmic que permet la tonificació i correcció postural, sempre respectant el cos i buscant la salut integral. Descobriu els diferents nivells –iniciació, intermig i avançat– a les seves classes virtuals, a través de Youtube

Publicitat

Yoga Studio

El Hatha és la principal modalitat que imparteixen a Yoga Studio; es tracta d'àssanes sincronitzades amb la respiració per treballar el cos i la ment, la mica de gimnàstica que ajuda a sentir-nos més àgils i gràcils. A través de Youtube comparteixen sessions i exercicis per a tots els nivells. 

Bikram Yoga

A Bikram Yoga fan Bikram ioga, ioga, meditació i Pilates, fins a tres classes al dia combinant modalitats i nivells; totes les sessions tenen lloc de forma virtual i previ registre de la persona interessada. Podeu apuntar-vos a una sessió (10 euros) o bé aprofitar-vos del pac mensual que permet fer tantes classes virtuals com vulgueu al mes.

Publicitat

Vanessa Lorenzo

És autora del llibre 'Yoga, un estilo de vida' i al seu canal de Youtube comparteix materials per familiaritzar-se amb el ioga. Hi trobareu la seqüència de salutació al sol, una pràctica de deu minuts per estrenar el dia fent estiraments i alguna 'masterclass' guiada per Lorenzo. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat