Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 5 coses per fer a casa aquesta setmana
CInema a casa
Foto: Shutterstock CInema a casa

5 coses per fer a casa aquesta setmana

La cultura no s'atura i la podem gaudir des de casa. Concerts, teatre, cinema i xerrades que us animaran

Per Erica Aspas
Advertising

Tot i que el sector cultural està patint moltíssim aquesta aturada mundial, la creativitat no té límit i, per sort, podem veure des de la comoditat de la nostra llar obres de teatre, òperes, xerrades, cinema i fins i tot festivals o propostes fetes a mida per a la canalla! La cultura en les plataformes en streaming també és rica i variada. Us fem una tria variada –la major part gratis per veure online– i amb opcions per a tots els gustos i edats –també per a nens i nenes– perquè la cultura us faci companyia. 

NO T'HO PERDIS: 50 idees per fer a casa. 

Sopa i el que el vent no s'emportà. 24è Circ d'Hivern
© Marta Garcia

Ateneu Popular 9Barris

Amants del circ, l'Ateneu Popular 9Barris va penjant al seu web espectacles de circ per a tots els públics produïts per l'Ateneu, des de Combinats de Circ a diverses edicions del seu famós Circ d'Hivern. Si nosaltres no podem anar al circ, l'espectacle més gran del món entra a casa teva. 

Classe d'àrab
Foto: Shutterstock

Aprendre àrab

Voleu aprofitar el temps a casa per aprendre un idioma nou? L'Associació de Dones Marroquines de Catalunya ofereix classes d'àrab els dilluns i dijous a les 19 hores, a través dels directes del seu compte d'Instagram @donesmarroquines.

Advertising
Liceu a casa
Foto: Liceu

El Liceu a casa

Mai has tingut l'oportunitat d'anar al Gran Teatre del Liceu? Vés calmant les ganes amb les deu òperes i els quatre espectacles infantils que ofereix gratis a través de diverses plataformes. 'Norma' de Bellini (2015) i 'Rigoletto' de Verdi (2017) estan disponibles a My Opera Player, que també oferirà òperes del Teatro Real introduint el codi OperaEnCasa. Però a la web del Liceu trobareu tots els títols, per escollir el que més us vingui de gust. Avui esteu més de 'El barbero de Sevilla' o de 'Madama Butterfly?

Vaya luna de miel
Foto: Filmoteca Española

Festival de Sitges

El Quadern de Bitàcora és la nova proposta del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya per oferir continguts de cinema fantàstic i del mateix univers del festival, accessible a tothom. Allà hi podeu veure 'Vaya luna de miel', un dels tresors perduts del director Jess Franco (1930 – 2013) que va recuperar fa dos anys la Filmoteca Espanyola i que es va projectar a la darrera edició del Festival de Sitges. 

Advertising
El Víbora para supervivientes
Foto: Ediciones La Cúpula

El Víbora

La revista/còmic més mordaç ressuscita –es va publicar mensualment des del 1979 al 2004–per fer-nos passar el tràngol amb una versió online i gratuïta titulada 'El Víbora para supervivientes'. Cada setmana trobeu a la seva web una nova entrega, farcida de les millors vinyetes dels autors de 'El Víbora'. 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising