Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Piscina Municipal de Montjuïc
Foto: Martí MillaPiscina Municipal de Montjuïc

Coses per fer a l'aire lliure a Barcelona

Tenim una meteorologia privilegiada, així que no us quedeu a casa i gaudiu de l'oci i la cultura de Barcelona a la fresca

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

A l'estiu és una bogeria, però la resta de l'any a Barcelona tenim la sort de poder gaudir de moltes propostes d'oci i cultura que es fan a l'aire lliure, sense por de morir de fred o acabar xops per una tempesta inesperada. Mercats, festivals de tota mena, festes, activitats familiars, concerts... Sortiu de casa perquè Barcelona és un paradís per qui tingui ganes de fer coses! 

NO T'HO PERDIS: 50 coses que has de fer a Barcelona.

  • Bars i pubs
  • Sants - Montjuïc

Una de les imatges que més recordo dels Jocs Olímpics de Barcelona és la dels saltadors de trampolí 'volant' amb Barcelona de fons. En Marc Ros, artífex d’una altra joieta de Montjuïc com és la Caseta del Migdia, ha obert la terrassa de la Piscina Municipal de Montjuïc. Obre cada dia de 10 a 24 hores, amb cuina 'non stop' d’on surten amanides, coces, entrepans i hamburgueses amb una de les vistes més espectaculars de la ciutat. I els dimarts, doble salt amb tirabuixó! Fa un paquet de sopar –primers a base de tapes per compartir i segons a escollir, postre i beguda– i bany per 25 euros! Sí, després de sopar podeu remullar-vos i sentir l’esperit olímpic.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat