Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Coses per fer a l'aire lliure a Barcelona

Coses per fer a l'aire lliure a Barcelona

Tenim una meteorologia privilegiada, així que no us quedeu a casa i gaudiu de l'oci i la cultura de Barcelona a la fresca

Piscina Municipal de Montjuïc
Foto: Martí Milla Piscina Municipal de Montjuïc
Per Erica Aspas |
Advertising

A l'estiu és una bogeria, però la resta de l'any a Barcelona tenim la sort de poder gaudir de moltes propostes d'oci i cultura que es fan a l'aire lliure, sense por de morir de fred o acabar xops per una tempesta inesperada. Mercats, festivals de tota mena, festes, activitats familiars, concerts... Sortiu de casa perquè Barcelona és un paradís per qui tingui ganes de fer coses! 

NO T'HO PERDIS: 50 coses que has de fer a Barcelona.

Salts. Bar de la Piscina Municipal de Montjuïc
Foto: Leticia Rodríguez
Bars i pubs

Sopar i bany al Salts

icon-location-pin Sants - Montjuïc

Una de les imatges que més recordo dels Jocs Olímpics de Barcelona és la dels saltadors de trampolí 'volant' amb Barcelona de fons. En Marc Ros, artífex d’una altra joieta de Montjuïc com és la Caseta del Migdia, ha obert la terrassa de la Piscina Municipal de Montjuïc. Obre cada dia de 10 a 24 hores, amb cuina 'non stop' d’on surten amanides, coces, entrepans i hamburgueses amb una de les vistes més espectaculars de la ciutat. I els dimarts, doble salt amb tirabuixó! Fa un paquet de sopar –primers a base de tapes per compartir i segons a escollir, postre i beguda– i bany per 25 euros! Sí, després de sopar podeu remullar-vos i sentir l’esperit olímpic.

Nits màgiques a la Casa Batlló
© Lucia Meler
Què fer

Nits màgiques a la Casa Batlló 2019

icon-location-pin Casa Batlló, Dreta de l'Eixample
icon-calendar

La Casa Batlló obre un any més les seves portes per endinsar-nos a l'univers màgic de Gaudí a la llum de la lluna durant els mesos de bon temps. Amb aquesta proposta, la Casa Batlló ens convida a gaudir d'una copa de cava, un aperitiu i música en viu sota les estrelles.

Advertising