Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Coses per fer gratis aquesta setmana a Barcelona

Coses per fer gratis aquesta setmana a Barcelona

Un munt d'activitats culturals per fer a Barcelona aquests dies sense gastar ni un euro

Ye orbayu
Per Erica Aspas |
Advertising

La proposta cultural de Barcelona és enorme –encara que no se li dediquin grans partides pressupostàries– i rica, i encara es poden trobar activitats gratis que us faran enriquir l'ànima sense que la vostra economia pateixi gaire.

Cada setmana a Barcelona podeu anar a mercats, veure pel·lícules, assistir a xerrades, veure exposicions, participar en rutes temàtiques i experimentar l'art i la cultura totalment gratis!

NO T'HO PERDIS: 50 coses que has de fer a Barcelona.

Plans gratis a Barcelona

Què fer

Barcelona Districte Cultural: Ye orbayu

Més d'una ubicació
4 de 5 estrelles

José Luís Redondo i Jorge Albuerne són dos poca-soltes que viuen la vida com si estiguessin dins de 'Por i fàstic a Las Vegas', del mestre Hunter S. Thompson, però amb l’acció traslladada a Benidorm amb soroll de vaques asturianes de fons, la cara de Concha Piquer i alguna simfonia de Dvorak. 

Què fer

Cinema Lliure a la Biblioteca: Els ulls s'aturen de créixer

Més d'una ubicació

Cançons que mariden folk mediterrani i pop psicodèlic, vídeos casolans d’infantesa i entrevistes a qui millor els va conèixer. Aquests són els ingredients bàsics d’una pel·lícula de melancòlica bellesa dirigida per Javier García Lerín que captura la trajectòria vital i musical del cantautor mallorquí Miquel Serra lligada a la figura del seu germà Joan.

Advertising
Cesc Abad - Stop, animal in red, 2019
© Cesc Abad
Art

Cesc Abad. Dystopian Landscape

Víctor Lope, Gràcia

Primera exposició individual de l'artista barceloní Cesc Abad a la galeria Víctor Lope. Abad presenta el seu nou projecte amb una selecció de pintures, obres sobre paper i escultures de ceràmica amb les que indaga sobre els defectes de la nostra societat a través del seu propi món distòpic en què crea paisatges impossibles i futurs escenaris plens d'incoherències i colors primaris.

Advertising