Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El millor de cada barri: Poble-Sec

No està de moda (ni ho estarà) però cada cop obren més locals a un barri on al carrer t'hi sents com a casa

Publicitat
El club de Barcelona
A l’Apolo no cal esperar al cap de setmana per sortir de festa i és el temple on s’organitzen les sessions més glorioses de la ciutat: Taboo i el seu burlesc provador, l’Antikaraoke de l’explosiva Rachel Arieff, l’apocalipsi pop dels 80 de Cupcake i l’alegria heterofriendly de SomosLas són només alguns exemples del que es cou i es balla a l’Apolo. Si a més hi afegim que és la sala que més i millors concerts programa de la ciutat ja tenim prou raons per proclamar que és el millor club de Barcelona. Vots en contra?

Gurmet

Gurmet

En un tram del carrer Lleida, en poc més de 20 metres, se succeeixen quatre locals que tot amant de la bona teca ha de conèixer: Cañota, Rías de Galicia, Pakta i El Camarote de Tomás.
Publicitat
La tapa surt al carrer

La tapa surt al carrer

Seria injust destacar una sola terrassa del Poble-sec. Podríem recomanar, sens dubte, el Bar Seco (pg. de Montjuïc, 74), paradís del producte artesanal i de la tapa amb consciència, però no es pot parlar del barri sense recordar que va ser la Gran Bodega Saltó (Blesa, 36) qui va posar la pedra fundacional del reguitzell de bars imprescindibles que és ara Blai, amb punts d’inflexió com La Tieta, Lia d’en Vicius (quines croquetes, déu meu), Barramón, i l’abundància tot a 1 euro de Blai Tonight. I també seria profundament desmerescut no esmentar, encara que sigui de passada, La Soleá, font de bon rotllo vital i gastronòmic, a la meravellosa plaça del Sortidor.
Cultura a tort i dret
Scott Chasserot

Cultura a tort i dret

Al Poble-sec es concentren molts dels equipaments que fan de Barcelona la ciutat cultural que aspira a ser. La Fundació Miró pot presumir de ser el centre de referència d’un dels pintors més influents del segle XX i el MNAC acull una de les col·leccions més completes d’art romànic i gòtic del món, a més d’obres clau de mestres com Fortuny, Casas i Gargallo, entre un llarg etcètera. Rere el pompós nom de Ciutat del Teatre trobem el Mercat de les Flors, el Lliure de Montjuïc i l’Institut del Teatre; una mica més enllà hi ha el CaixaForum, el museu d’Arqueologia... I no ens oblidem de les cites anuals amb el còmic i el manga a la Fira, que aquest any també acollirà el Sónar de dia. Iupi.
Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat