Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Equipaments culturals gratuïts
Barcelona pret-a-porter
Barcelona pret-a-porter

Equipaments culturals gratuïts

Per visitar exposicions sense gratar-vos la butxaca

Advertising

Virreina Centre de la Imatge

Museus i institucions Art i disseny El Raval

El Palau de la Virreina, seu de l'Institut de la Cultura de Barcelona, acull aquest centre d'exposicions especialitzat en la imatge en totes les seves expressions.

Arts Santa Mònica

Museus i institucions Art i disseny El Raval

L'Arts Santa Mònica és un centre expositiu i d'investigació  on conflueixen la creació artística contemporània amb disciplines com la ciència, el pensament i la comunicació. Amb la connexió entre disciplines com a principi, el centre, nascut el 1984 com a espai expositiu de la Generalitat, vol promoure el diàleg entre les diferents aportacions locals i els moviments socials globals.

Advertising

Palau Robert

Museus i institucions Història Dreta de l'Eixample

El Palau Robert va ser construït entre el 1898 i 1903 com a residència privada de Robert Robert i Surís, marquès de Robert, un aristòcrata influent, financer i polític d'origen gironí. L'edifici actualment pertany a la Generalitat de Catalunya i acull un centre d'exposicions amb tres sales, un espai per a concerts, el Centre d’Informació de Catalunya, una oficina de turisme de la ciutat, una llibreria i jardins oberts al públic.

Espai Cultural Obra Social Caja Madrid

Llocs d'interès Eixample

Està a una ubicació privilegiada, a la plaça de Catalunya, per on passen cada dia milers de persones, tant autòctons com turistes. Té dues sales d'exposicions, una biblioteca i un auditori on tenen lloc nombroses activitats, des de concerts a tertúlies o cicles de cinema. Encara que el seu aspecte de caixa d'estalvis confongui, parlem d'un espai pensat per a la difusió de la cultura, la reflexió i el debat sobre temes socials.

Advertising

La Capella

Museus i institucions Art i disseny El Raval

La Capella està situada al conjunt monumental de l’Hospital de la Santa Creu i de la Casa de Convalescència, un edifici catalogat com a monument historicartístic d’interès nacional. BCN Producció és el projecte central de la seva programació, dedicada a la creació emergent. La seva activitat se centra en organitzar exposicions per donar visibilitat a les propostes més innovadores dels artistes locals.

Recomanat

    També t'agradarà

      Best selling Time Out Offers
        Advertising