Time Out Barcelona
Foto: Maria DiasTime Out Barcelona

Fem equip! A Time Out busquem joves col·laboradors

Alerta, joves! Volem fer una revista especial i obrim convocatòria per trobar equip. Llegiu i apunteu-vos-hi!

Publicitat

Time Out i Escena 25 hem sumat forces per llançar una revista extra (un únic número) pensada i feta per joves d’entre 18 i 25 anys, que parli de cultura tal com ho feu vosaltres. Al llarg del mes de setembre, muntarem una redacció paral·lela dins de la redacció de Time Out i necessitem equip. Busquem, de forma remunerada, un/a cap de redacció junior a jornada completa i, a jornada parcial, redactors per fer entrevistes, reportatges, crítiques, tries de les millors obres, selecció de concerts... I també busquem un/a fotògraf/a i un/a il·lustrador/a.

Gaudeixes com ningú amb concerts, obres de teatre, dansa, circ i estàs registrat a Escena 25 per trobar les millors ofertes i no perdre’t res del que passa a la ciutat? Si ets d’aquelles persones que està al dia de la cultura i, a més, sempre expliques amb detall el què has vist i tens mil preguntes per fer a directors, actors, músics... no t’ho pensis més! A Time Out busquem col·laboradors que dominin el català escrit i s’expressin i comuniquin la cultura amb un llenguatge fresc, actual i molt adaptat a les noves generacions.

Així que ja saps, si t’agrada la cultura, la música i les arts escèniques i tens disponibilitat el mes de setembre, participa i forma part d’aquest projecte. Per fer-ho possible només has de llegir les bases legals, fer clic al botó de participació, omplir el formulari que trobareu a continuació abans del 16 de juliol, dir-nos què és el que us agrària fer a la nostra redacció, adjuntar-nos una mostra del vostre treball i... enviar-nos-ho! El 24 de juliol farem públics els resultats. Molta sort!

Ho sentim, aquest formulari ja no accepta enviaments.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat