Festa del roser 2018

Què fer, Exposicions Gratis

Time Out diu

La Rambla de Barcelona celebra un any més la seva festa major amb l'entitat Amics de La Rambla al capdavant decorant diferents edificis de la popular avinguda amb 'La Rambla en flor', un homenatge floral que podrem veure a edificis com l'Arts Santa Mònica, el Gran Teatre del Liceu, el Mirador Colom, el Museu Marítim o el Palau de la Virreina entre d'altres.

Aquesta serà una de les activitats de la Festa del Roser, que organitza Amics de La Rambla ininterrompudament des de l'any 1962 i que enguany se celebrarà del 5 al 11 d'octubre amb propostes com la representació de la companyia Teatre pels descosits del text de Josep Maria de Sagarra 'La Rambla de les Floristes' (8 d'octubre 20.30 h), que per segon any consecutiu es podrà veure de manera gratuïta (però amb inscripció prèvia) al Teatre Poliorama, on es va estrenar el 1935. Hi haurà també dues rutes gratuïtes per La Rambla prèvia inscripció (telf. 933172940); la 'Ruta singular per La Rambla' (6 octubre 10.30 h), amb Marc Piquer de Barcelona Singular, on descobrireu racons poc coneguts i històries que comerços, veïns i institucions del passeig amaguen i la ruta de 'La rambla de les lletres' (7 octubre 10 h), que ens proposa ramblejar de la mà de grans autors i autores per redescobrir La Rambla de la mà de la Maria Nunes. El Teatrino del Conservatori del Liceu serà l'escenari del concert de Jules (6 octubre 19 h), projecte i nom artístic del músic, compositor, lletrista, cantant i filòleg barceloní Juli Farfán (abans conegut com Dr. Fargo), que presentarà el seu tercer disc, 'Polígons' (2018).

Durant la festa, alguns dels edificis i institucions més emblemàtiques de La Rambla oferiran visites guiades i jornades de portes obertes amb entrada lliure prèvia inscripció (telf. 933172940): Palau Güell, els museus de la Cera, el Palau Moja, el Liceu, el Poliorama, la Reial Acadèmia de Ciències i Arts, La Virreina o l'Arts Santa Mònica.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers