Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festa del roser 2019

  • Què fer
  1. Una flor, un desig
    Una flor, un desig
  2. La Rambla en flor
    La Rambla en flor
Publicitat

Time Out diu

La Rambla de Barcelona celebra un any més la seva festa major amb l'entitat Amics de La Rambla al capdavant decorant diferents edificis de la popular avinguda amb 'La Rambla en flor', un homenatge floral que podrem veure a edificis com l'Arts Santa Mònica, el Mirador Colom, el Palau de la Virreina, el Centre Comercial El Triangle o el Jardí de l’Ateneu Barcelonès, entre d'altres.

Aquesta serà una de les activitats de la Festa del Roser, que organitza Amics de La Rambla ininterrompudament des de l'any 1962 i que enguany se celebrarà del 5 al 11 d'octubre amb propostes com 'Una flor, un desig' (5 d'octubre, 11 h), projecte participatiu que té a les flors i la Rambla de les Flors com a protagonistes absoluts; una xocolatada popular (5 d'octubre, 11 h) que, cada any, ofereix el Cafè de l'Òpera, un dels actes amb més tradició de les Festes del Roser; la representació de la companyia Teatre pels descosits del text de Josep Maria de Sagarra 'La Rambla de les Floristes' (7 d'octubre 20.30 h), que per tercer any consecutiu es podrà veure de manera gratuïta (però amb reserva prèvia) al Teatre Poliorama, on es va estrenar el 1935.

Hi haurà també dues rutes gratuïtes per La Rambla prèvia inscripció (telf. 933172940); la 'Rambla de les Lletres' (6 d'octubre, 10.30 h) i la 'Ruta pels comerços emblemàtics de la Rambla' (11 d'octubre, 17 h). El Teatrino del Conservatori del Liceu serà l'escenari del concert gratuït amb reserva prèvia de Ricardo Lezón (5 d'octubre, 19 h), cantant, lletrista i compositor del grup McEnroe.

A més durant els dies de la festa del roser, alguns dels edificis i institucions més emblemàtiques de La Rambla oferiran visites guiades i jornades de portes obertes amb entrada lliure prèvia inscripció (telf. 933172940): el Palau Moja, la Fundació Enric Miralles, el Liceu o el Palau Güell entre d'altres.

Les Rosers també tenen avantatges aquests dies, amb entrada gratuïta per a totes elles al Mirador de Colom el diumenge 6 d’octubre i al Teatre Poliorama per veure 'La Plaça del Diamant (del 5 al 11 d'octubre).


NO T'HO PERDIS: plans per fer a Barcelona a l'octubre

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà