Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festa Major de Gràcia 2019: Casa Vicens

  • Què fer
Xemeneia Casa Vicens
Xemeneia Casa Vicens
Publicitat

Time Out diu

La Casa Vicens, primera casa de Gaudí, situada al carrer Carolines de Barcelona, s'afegeix a la Festa Major de Gràcia per segon any consecutiu amb activitats als carrers decorats i descomptes en les visites guiades.

Estarà present als diferents carrers guarnits amb 'Les primeres Xemeneies de Gaudí', taller familiar on els participants descobriran l’evolució d’aquest element arquitectònic en l’obra de l'arquitecte a partir de les primeres que va realitzar a la casa del carrer Carolines. El taller permetrà a les persones que s’hi acostin dissenyar la seva pròpia xemeneia i construir-la amb la tècnica del paper 3D, sense necessitat de tisores ni cola.

A banda del taller, la visita guiada 'Les essències de la Casa Vicens' s’oferirà de manera gratuïta del 15 al 18 d’agost, amb reserva prèvia al web de Casa Vicens. El reconegut, creat pel perfumista i col·leccionista d’art Ernest Ventós permet al visitant gaudir d’una experiència sensorial única recorrent la primera casa de Gaudí a través de les essències.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà