Festa Major del poble-sec
Foto: Ajuntament de Barcelona
  • Què fer, Concerts
  • Poble-sec (barri), El Poble-sec

Festa Major del Poble-sec 2024

Festa, activitats, música i menjar a l'aire lliure del 19 al 28 de juliol!

Eugènia Güell
Publicitat

Time Out diu

L'estiu a Barcelona pot ser molt divertit, especialment si venen festes. Els carrers i les places del Poble-sec tindran festa del 19 al 28 de juliol: torna la Festa Major plena d'activitats i àpats populars, concerts, jocs i activitats per fer vida al carrer i en comunitat. 

Aquí teniu una selecció de les millors activitats:

Divendres 19 de juliol

És el primer dia, així que ja sabem el que toca: a partir de les 20 h als Jardins de les Tres Xemeneies hi haurà la cercavila del Toc de la Festa, seguida del pregó de la Festa Major. Després, a les 22.30 h, hi haurà ball amb Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Sa Pena i DJ Morralla.

Dissabte 20 de juliol

És una jornada de moltes activitats, però segur que no faltarem a la plaça Santa Madrona: és des d'on començarà, a les 18 h, la plantada de Gegants i una cercavila. A més, l'associació cultural Salvadiscos ha preparat un vespre musical: de 19 a 2 h hi haurà diversos DJ set i concerts. A la plaça del Sortidor a les 21 h hi tocarà Miquel del Roig -no podia faltar en una festa major- i a la plaça Ovidi Montllor, hi haurà sardanes de 17.30 a 20 h.

Diumenge 21 de juliol

Voleu calma? A la plaça Santa Madrona hi fan un taller de Taitxí a les 12 h. Voleu cultura? Feu la ruta alternativa que sortirà a les 18.30 h des de la plaça de Bella Dorita on una persona migrada recorrerà el barri en clau intercultural. Voleu música? A la Koska Taverna a les 20 h hi fan Barcelona Broadway Night, amb veu i piano.

Divendres 26 de juliol

Un gran dia per acabar la jornada laboral amb regust de festa. Si aneu als Jardins de les Tres Xemeneies hi haurà un festival musical variat de bandes i DJs, de 18 a 2 h: passaran per allà el Jan Solo DJ, Twin Tawa, Meneo i Rouge DJs, entre altres. I a La Raposa, una jornada per emmarcar: començaran a les 18 h amb poesia, seguiran amb un cabaret Drag King i acabaran amb música, que s'allargarà fins les 2 h de la matinada.

Dissabte 27 de juliol

És dissabte. Ja sabem què toca: foc. Els diables del Poble-sec començaran amb un correfoc infantil a la plaça de Las Navas, seguit d'un espectacle de foc. A les 22.15 h hi haurà el correfoc adult, que sortirà de la plaça Navas. A les 21 h, a la plaça del Sortidor hi haurà la tabalada. Si voleu música, aneu al carrer Bòbila amb Plaça Pere Franquesa a partir de les 18 h. 

Diumenge 28 de juliol

Després d'un dia d'arrossada popular (plaça Valeria Powles, 14 h), d'havaneres (plaça Santa Madrona, 19 h), la cursa i baixada de carretons (Carrer Les Hortes, 16 h) hi haurà la fi de festa amb el castell de focs al Parc de les Tres Xemeneies, a partir de les 22 h.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
festamajorpoblesec.cat/
Adreça
Poble-sec (barri)
Barcelona
08004
Transport
Espanya (L1, L3, FGC), Poble-sec (L3) i Paral·lel (L3 i L2)

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà