Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Festival Mira 2022

  • Què fer, Festivals
  1. Mira 2022
    Foto: Mira Festival
  2. Dome 360
    MIRA FestivalDome 360
Publicitat

Time Out diu

El festival Mira 2022 compta amb artistes com Orbital, Squarepusher i Alva Noto, a més d'altres espectacles audiovisuals, art digital i projeccions immersives

L'11a edició del Mira 2022 arriba a Barcelona els dies 11 i 12 de novembre amb Orbital –que celebren 30 anys de carrera–, Squarepusher, Kali Malone, Voices From The Lake, Clark, Alva Noto i Caterina Barbieri, entre la cinquantena d'artistes que formen part d'una edició que creix pel que fa a l'espai i els horaris. Amb la nova ubicació, la Fira de Montjuïc, el festival d'arts digitals duplica la seva superfície, i estira les jornades, que seran de tretze hores, fins a les 5.30 h.

Hi ha espectacles audiovisuals, directes amb banda, instal·lacions, galeria d'art digital i projeccions en 360º al MIRA Dome, una cúpula immersiva que projecta cinc films d'artistes experimentals com Shoeg i Marina Herlop, entre d'altres. Per altra banda, Lolo & Sosaku presenten al festival una instal·lació amb un cotxe real que acompanyen amb una performance i Maxime Houot presentarà un espectacle de llums làsers que construeixen diverses escultures.

Les entrades del festival per dia són de 55 euros i ofereixen un abonament per als dos dies de 100 euros. 

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
mirafestival.com
Adreça
Preu
55-100 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà