MIRA Digital Arts Festival
Foto: Alba RuperezMIRA Digital Arts Festival
  • Què fer, Festivals

Festival Mira 2023

XII edició de MIRA Digital Arts Festival, els dies 10 i 11 de novembre amb Mura Masa i Overmono com a reclams principals

Publicitat

Time Out diu

Si teniu ànima d'androide, ja sabeu què és el MIRA. I si no, heu de saber que el festival d'arts digitals de referència s'instal·la a la Fira Montjuïc durant dos dies i dues nits amb espectacles de llum i de so, concerts, instal·lacions, propostes immersives i sessions de DJ, entre altres activitats. Serà el cap de setmana del 10 i l'11 de novembre, amb un total de 13 hores de programació cada dia.

Pel que fa a la música, el cartell compta amb noms tan reconeguts internacionalment com Mura Masa, Overmono, Sandwell District, Lanark Artefax, Evian Christ, Tirzah, James Holden, Johnny Jewel, Liz Harris (Grouper) sota el seu àlies Nivhek, Special Interest, Aïsha Devi i Hudson Mohwake b2b Nikki Nair, entre d'altres.

Hi haurà instal·lacions digitals de 11v151131_m06, , media.tribe, Onionlab, Pedro Torres, Playmodes, Quiet Ensemble i Sabrina Ratté, i projeccions immersives de Masso & IV4N, Julius Horsthuis, Ouchhh i Weidi Zhang. A més, a 'Infinite acid machine', un grup format per robots oferirà un concert de música acid de la mà de Goto80 & Jacob Remin.

A banda, des del dilluns 6 fins al dijous 9 hi haurà una programació paral·lela a espais de Barcelona com Hangar, Apolo, IDEAL, Castell de Montjuïc, Soho House i El Pumarejo.

Les entrades del festival per dia són de 60 euros i ofereixen un abonament per als dos dies de 110 euros. 

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
mirafestival.com
Adreça
Preu
60-110 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà