Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Foto: Maria Dias

Vols formar part de Time Out?

Alerta, jove! Tenim una convocatòria oberta que et pot interessar! Llegeix, llegeix...

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

A Time Out i Escena 25 busquem una persona d’entre 18 i 25 anys perquè sigui la nostra veu a les xarxes socials! Volem que de setembre a novembre, de forma remunerada, et converteixis en el nostre crític jove i difonguis les últimes novetats escèniques i musicals d’una manera innovadora i original, per arribar a les generacions més joves, amb vídeos, InstaStories i posts a les xarxes. El període de col·laboració seria de setembre a novembre (tres mesos) i la remuneració és de 400€ al mes. T’expliquem quin perfil estem buscant. T’hi apuntes?

T’agrada estar al dia de la cultura?

Si ets d’aquelles persones que està al dia de la cultura i no et perds cap dels esdeveniments que tenen lloc a la ciutat, no t’ho pensis més! Busquem algú que estigui registrat a Escena 25, sempre esperi amb neguit les últimes ofertes culturals i gaudeixi com ningú de concerts, obres de teatre, dansa, circ i molt més!

Tens ganes de dir-hi la teva?

Si ets una persona creativa, expressiva i amb moltes ganes de dir-hi la teva, què millor que poder fer arribar les teves propostes culturals a un gran nombre de joves? Busquem algú que s’expressi i comuniqui la cultura amb un llenguatge fresc, actual i molt adaptat a les xarxes socials i a les noves generacions.

Estàs tot el dia connectat?

Si ets una persona que es passa el dia gravant i editant vídeos, fent boomerangs i mems per passar-los als teus amics, aquesta és l’oportunitat ideal per ensenyar-nos tot el que saps fer amb una càmera. Llegeix les bases legals, fes clic al botó de participació, omple el formulari abans del 20 de juny (data límit per rebre inscripcions) i envia’ns-el!

Ho sentim, aquest formulari ja no accepta enviaments.
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat