Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Troba la teva entrada per Fleet Foxes!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

1/2
2/2

Troba la teva entrada per Fleet Foxes!

El pròxim 9 de juliol, Fleet Foxes tocaran al Festival Jardins de Pedralbes,. Vols anar-hi de franc? Només cal que segueixis les nostres instruccions!

Advertising

Durant els mesos de juny i juliol, grans artistes internacionals han actuat i actuaran al Festival Jardins de Pedralbes en un entorn privilegiat. Aquest any, un dels concerts més esperats és el del quintet Fleet Foxes, el concert Time Out d’enguany. Hi vols anar gratis? Doncs estigues molt atent!


El pròxim 4 de juliol, amagarem l’Ocell de Pedralbes a una de les pizzeries que trobaràs aquí. Si el trobes, només hauràs de pujar una foto al teu Instagram etiquetant a @fpedralbes i @timeoutbcn i fer servir el hashtatg #FestivaldePedralbesTOB. El primer en pujar-la serà el guanyador d’una entrada doble per Fleet Foxes! Ràpid, que només n’hi ha una!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising