Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Grossa de Sant Jordi

Guanya fins a 100.000 euros amb La Grossa de Sant Jordi de Time Out

Segueix les nostres pistes i participa en el joc de loteria més literari. Si pares atenció a totes les nostres indicacions, podràs aconseguir un dels 25 bitllets que regalarem el dijous dia 20 d'abril!

Publicitat
La Grossa no és només un joc de Nadal. Per Sant Jordi, la loteria més nostra prepara un nou sorteig per repartir un munt de premis, i a Time Out volem compartir amb tu aquesta alegria. Repartirem 25 bitllets del número 25503: amb cada bitllet podràs guanyar fins a 100.000 euros!
 
Com aconsegueixo un bitllet?
El proper dijous 20 d'abril a les 14h, una persona de l'equip de Time Out se situarà en un punt de Barcelona per a repartir 25 bitllets de La Grossa als primers lectors que passin. 
Durant els 10 dies anteriors, a les xarxes socials de Time Out et donarem pistes per saber quin és el lloc de Barcelona. Només cal que t'acostis a la persona Time Out i li diguis el número que sortegem, el 25503. Un bitllet serà tot teu!
 
Què puc guanyar?
Hi haurà 5 grans premis. La Grossa (primer premi) estarà valorada en 20.000 € per euro jugat (100.000 € per cada bitllet). El segon premi atorgarà 32.500 € per bitllet; el tercer,15.000 € per bitllet; el quart donarà 5.000 € per bitllet i, finalment, el cinquè, 2.500 € per bitllet. Creua els dits perquè el número Time Out sigui l'afortunat!
 
Quines pistes tenim?
Estigues atent a les xarxes de Time Out on anirem donant pistes d'on s'amagarà el nostre company i els 25 bitllets. Aquí en farem un resum perquè no us en perdeu cap!
Pots seguir totes les pistes amb l'etiqueta #LaGrossaDeTimeOut
Pista 1
El 23 d'abril de ja fa molts anys es va publicar el primer número del Diari Avui escrit en català. Aquell any també es va inaugurar una important obra d'art barcelonina, on repartirem els bitllets de La Grossa de Sant Jordi.
Pista 2
Des del punt on repartirem els bitllets gairebé podràs sentir cantar alguns dels millors tenors del moment. El dijous 20 a les 14h a més de cantar podràs jugar a La Grossa de Time Out!
Pista 3
Mira't les sabates i estigues atent. El punt on repartirem els bitllets està ple de colors! Espereu-nos-hi el dijous 20 a les 14h i aconsegueix un número de La Grossa de Sant Jordi!
Pista 4
Trepitjarem l'obra d'un gran artista que també té un mural a l'aeroport de Barcelona. Si aconsegueixes un dels nostres bitllets potser podràs córrer món!

Pista 5
Dijous dia 20 de 14h a 16h busca'ns a les Rambles. Un punt a Barcelona que trobaràs si baixes el cap i estàs atents als colors... vine a buscar un bitllet de La Grossa de Sant Jordi i guanya fins a 100.000 euros!

Pista 6
Encara no saps on som? Avui de 14h a 16h ens trobaràs al Mosaic del Pla de l'Os de les Rambles. Vine a buscar el teu bitllet i participa amb Time Out a La Grossa de Sant Jordi!

Bases legals.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat