Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Guanya fins a 2 milions d’euros amb la Grossa de Sant Jordi de Time Out!

Guanya fins a 2 milions d’euros amb la Grossa de Sant Jordi de Time Out!

Segueix les nostres pistes i participa en el joc de loteria més literari. Si pares atenció a totes les nostres indicacions, podràs aconseguir un dels 15 bitllets que regalarem el mateix dimarts dia 23 d'abril!

Per Time Out en col·laboració amb La Grossa |
Advertising

Llibres, roses... i la Grossa! La nostra loteria ja és un altre clàssic de Sant Jordi, perquè reparteix un munt de premis. I a Time Out volem compartir amb tu aquesta alegria i fer extensiva la sort als nostres lectors. Repartirem 15 bitllets del número 28.118: amb el teu bitllet podràs guanyar fins a 2 milions d’euros! T’ho imagines?

Com aconseguir un bitllet?

El proper dimarts 23 d’abril a les 13 h, una persona de l'equip de Time Out se situarà en un punt de Barcelona per a repartir els 15 bitllets de La Grossa als primers lectors que passin. 

Durant els 10 dies anteriors, a les xarxes socials de Time Out et donarem pistes per saber quin és aquest lloc de Barcelona. I també et direm la contrasenya que ens hauràs de dir perquè et donem el bitllet. Només caldrà seguir les nostres instruccions, llegir les bases legals i que per Sant Jordi siguis un dels 15 primers en arribar al lloc escollit on esperarà una persona de l’equip Time Out. I un bitllet del 28.118 serà tot teu!

Què pots guanyar?

Hi haurà 5 grans premis. La Grossa (primer premi) estarà valorada en 2.000.000 € per bitllet. També hi haurà premis de 50.000, 2.000, 500, 100, 45 i 5. Creua els dits perquè el número Time Out sigui l'afortunat!

Quines són les pistes?

Estigues atent a les xarxes de Time Out on anirem donant pistes d'on s'amagarà el nostre company amb els 15 bitllets el dia 23 d’abril. T’ho explicarem cada dia a les nostres xarxes i aquí en farem un resum perquè no us en perdeu cap!
Pots seguir totes les pistes amb l'etiqueta #LaGrossaDeTimeOut

Pista 1

Us citarem al carrer més emblemàtic de la ciutat (i que per Sant Jordi s’omple de gom a gom, obriu-vos pas!)

Pista 2

Des del lloc on us citarem, veureu una obra icònica de Joan Miró.

Pista 3

Busqueu un paraigües a prop vostre, no sigui cas que plogui... (o ploguin milions!)

Pista 4

La casa on us esperarem fa cantonada i té una decoració oriental. Mireu cap amunt!

Pista 5

La nostra contrasenya és que ens reciteu un poema breu (trieu el que més us agradi!).

I us esperem sota el drac xinès de la Rambla a les 13 h. Feliç Sant Jordi!

Advertising