Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Grossa Sant Jordi 2021
La Grossa Sant Jordi 2021La Grossa Sant Jordi 2021

Guanya fins a 2 milions d’euros amb la Grossa de Sant Jordi de Time Out!

Segueix les nostres pistes i podràs aconseguir un dels 15 bitllets del número 28118 que regalarem el mateix 23 d'abril. Participa i posa a prova els teus coneixements sobre la ciutat!

Time Out en col·laboració amb La Grossa
Publicitat

La Grossa ja és un clàssic més de la diada de Sant Jordi, entre dracs i princeses sempre hi ha alguna persona afortunada que es fa amb un premi de fins a 2 milions d'euros. Des de Time Out volem repartir sort entre els nostres lectors, per això regalem 30 bitllets de la Grossa amb el número 28118 amb el qual podreu optar a diversos premis, els tres principals de 2.000.000 €, 20.000 € i 10.000 €. Quin us tocarà?

Com aconseguir un dels 15 bitllets?

El mateix dia de Sant Jordi, el 23 d'abril a les 13h, una persona de l'equip de Time Out us esperarà en un punt de Barcelona amb els 15 bitllets en mà. Els primers a passar us endureu el bitllet!
Per conèixer el punt misteriós de Barcelona, ​​haureu de seguir una sèrie de pistes que us donarem a través de la xarxes socials de Time Out durant la setmana que ve, una pista diària perquè endevineu el punt de trobada. A més, us donarem la contrasenya que ens haureu de dir a canvi del bitllet. Seguiu totes les pistes, llegiu les bases legals i un bitllet del 28118 serà tot vostre. Sort!

Quines són les pistes?

No us perdeu cap de les pistes a través de les xarxes socials de Time Out amb l'etiqueta #LaGrossaDeTimeOut per conèixer la ubicació on us esperarà una persona de l'equip Time Out el proper 23 d'abril a les 13h. Estigueu atents perquè tindreu una pista diària de l'19 a l'23 d'abril.

Pista 1

Ens trobarem a una plaça cèntrica que uneix el nucli antic de la ciutat amb l'Eixample, segur que l'heu trepitjat més d'una vegada!

Pista 2

Hi trobareu importants escultures com el Monument a Francesc Macià, de Josep Maria Subirachs o la Deessa de Josep Clarà.

Pista 3

Us esperarem davant d'un edifici amb molta història on va tenir lloc el 23 de maig de 1981 un famós atracament.

Pista 4 

L'edifici, abans seu del Banc Central, ara és una enorme botiga on podeu trobar gairebé de tot.

Pista 5 

La contrasenya és que ens digueu el vostre llibre i autor favorit, esperem bones recomanacions!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat