Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Guanya fins a 2 milions d’euros amb la Grossa de Sant Jordi de Time Out!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Guanya fins a 2 milions d’euros amb la Grossa de Sant Jordi de Time Out!

Segueix les nostres pistes i participa en el joc de loteria més literari. Si pares atenció a totes les nostres indicacions, podràs aconseguir un dels 15 bitllets que regalarem el mateix dimarts dia 23 d'abril!

Per Time Out en col·laboració amb La Grossa
Advertising

Llibres, roses... i la Grossa! La nostra loteria ja és un altre clàssic de Sant Jordi, perquè reparteix un munt de premis. I a Time Out volem compartir amb tu aquesta alegria i fer extensiva la sort als nostres lectors. Repartirem 15 bitllets del número 28.118: amb el teu bitllet podràs guanyar fins a 2 milions d’euros! T’ho imagines?

Com aconseguir un bitllet?

El proper dimarts 23 d’abril a les 13 h, una persona de l'equip de Time Out se situarà en un punt de Barcelona per a repartir els 15 bitllets de La Grossa als primers lectors que passin. 

Durant els 10 dies anteriors, a les xarxes socials de Time Out et donarem pistes per saber quin és aquest lloc de Barcelona. I també et direm la contrasenya que ens hauràs de dir perquè et donem el bitllet. Només caldrà seguir les nostres instruccions, llegir les bases legals i que per Sant Jordi siguis un dels 15 primers en arribar al lloc escollit on esperarà una persona de l’equip Time Out. I un bitllet del 28.118 serà tot teu!

Què pots guanyar?

Hi haurà 5 grans premis. La Grossa (primer premi) estarà valorada en 2.000.000 € per bitllet. També hi haurà premis de 50.000, 2.000, 500, 100, 45 i 5. Creua els dits perquè el número Time Out sigui l'afortunat!

Quines són les pistes?

Estigues atent a les xarxes de Time Out on anirem donant pistes d'on s'amagarà el nostre company amb els 15 bitllets el dia 23 d’abril. T’ho explicarem cada dia a les nostres xarxes i aquí en farem un resum perquè no us en perdeu cap!
Pots seguir totes les pistes amb l'etiqueta #LaGrossaDeTimeOut

Pista 1

Us citarem al carrer més emblemàtic de la ciutat (i que per Sant Jordi s’omple de gom a gom, obriu-vos pas!)

Pista 2

Des del lloc on us citarem, veureu una obra icònica de Joan Miró.

Pista 3

Busqueu un paraigües a prop vostre, no sigui cas que plogui... (o ploguin milions!)

Pista 4

La casa on us esperarem fa cantonada i té una decoració oriental. Mireu cap amunt!

Pista 5

La nostra contrasenya és que ens reciteu un poema breu (trieu el que més us agradi!).

I us esperem sota el drac xinès de la Rambla a les 13 h. Feliç Sant Jordi!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising