Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Ja tenim guanyador jove!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Fèlix Colomer
Fèlix Colomer

Ja tenim guanyador jove!

Recordeu que Time Out i Escena 25 buscàvem veu a les xarxes socials? Ja l'hem trobat, és el Fèlix Colomer i us el presentem!

Per Contingut patrocinat
Advertising

A Time Out hem estat fent una campanya per trobar una persona que es convertís en el nostre crític jove i que difongués les últimes novetats escèniques i musicals d'una manera innovadora i original per arribar a les generacions més joves amb vídeos, InstaStories i posts a les xarxes socials.

Després d'un procés de selecció i d'unes deliberacions gens fàcils, hem escollit el Fèlix Colomer, nascut el 1993. El Fèlix és documentalista i director format a l'Escac. 'Sasha', el projecte final de carrera que va dirigir, es va exhibir als festivals FICG de Guadalajara (Mèxic), Sole-Luna de Palerm (Itàlia) i Milà (Itàlia), Spanish Film Festival (Austràlia) i DOCS Barcelona, entre altres. El seu segon documental 'Shootball' es va estrenar a la Secció Oficial del Festival Seminci de Valladolid. Es tracta d'un reportatge sobre la trama de pederastes del col·legi Maristes i ha estat seleccionat al festival DOCS Barcelona i s'ha emès per TV3.

Per a aquesta convocatòria ens va enviar un vídeo amb la seva parella, la Valèria Aznar, on ens recomanaven l'obra 'Els ocells' de la Sala Beckett. Ens va semblar divertit i alhora profund, ple de recursos originals que connectaven fàcilment amb el públic jove.

 

També volem reconèixer la feina dels 4 finalistes d'aquest procés, la Cèlia Ventura, l'Ona Salvat, la Heidy Ramírez i el Xavier Blanco.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising