Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Fèlix Colomer
Fèlix Colomer

Ja tenim guanyador jove!

Recordeu que Time Out i Escena 25 buscàvem veu a les xarxes socials? Ja l'hem trobat, és el Fèlix Colomer i us el presentem!

Escrit per
Contingut patrocinat
Publicitat

A Time Out hem estat fent una campanya per trobar una persona que es convertís en el nostre crític jove i que difongués les últimes novetats escèniques i musicals d'una manera innovadora i original per arribar a les generacions més joves amb vídeos, InstaStories i posts a les xarxes socials.

Després d'un procés de selecció i d'unes deliberacions gens fàcils, hem escollit el Fèlix Colomer, nascut el 1993. El Fèlix és documentalista i director format a l'Escac. 'Sasha', el projecte final de carrera que va dirigir, es va exhibir als festivals FICG de Guadalajara (Mèxic), Sole-Luna de Palerm (Itàlia) i Milà (Itàlia), Spanish Film Festival (Austràlia) i DOCS Barcelona, entre altres. El seu segon documental 'Shootball' es va estrenar a la Secció Oficial del Festival Seminci de Valladolid. Es tracta d'un reportatge sobre la trama de pederastes del col·legi Maristes i ha estat seleccionat al festival DOCS Barcelona i s'ha emès per TV3.

Per a aquesta convocatòria ens va enviar un vídeo amb la seva parella, la Valèria Aznar, on ens recomanaven l'obra 'Els ocells' de la Sala Beckett. Ens va semblar divertit i alhora profund, ple de recursos originals que connectaven fàcilment amb el públic jove.

També volem reconèixer la feina dels 4 finalistes d'aquest procés, la Cèlia Ventura, l'Ona Salvat, la Heidy Ramírez i el Xavier Blanco.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat