Jornada de portes obertes al Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Què fer Gratis
JOJO, història d’un orangutan
© Xavier Valls

Time Out diu

Coincidint amb l’inici del 14è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans de l’AMB, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona celebra el proper 19 de gener una jornada de portes obertes.

La jornada festiva comptarà amb l’espectacle 'JOJO, història d’un orangutan', de la companyia Ytuquepintas (cal inscripció prèvia a través d'aquest link), una proposta escènica de poesia visual que combina la tècnica de l’art en sorra, la música en directe i les titelles de gran format per explicar la vida real d’un orangutan que va ser rescatat del seu captiveri i que va donar origen a la ONG Animal Rescue.

Durant la jornada de portes obertes els visitants podran visitar gratuïtament 'Micos. Una història de primats', una exposició per a tots els públics, procedent dels Museus Nacionals d’Escòcia, on podrem descobrir qui són els nostres cosins més propers: com i què mengen, com es comuniquen, com viuen i com sobreviuen en un entorn de canvi constant.

L’exposició inclou una zona de joc on els nens i nenes podran treure el mico que porten dintre. També es podrà visitar de forma gratuïta l’exposició permanent 'Planeta Vida' que proposa un viatge per l’evolució conjunta de la Terra i la vida i realitza un retrat de la natura a través de les col·leccions del Museu i dels recursos multimèdia més actuals.

NO T'HO PERDIS: Quan visitar gratis els museus de Barcelona.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers