Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Setmana Santa ideal

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

La Setmana Santa ideal

Idees per als que no sortiu de Barcelona

Per Liz Claverí
Advertising

Si et quedes, no et perdis...

Lolita Bakery

Restaurants Dreta de l'Eixample

El Lolita Bakery és el paradís dels més llaminers: cupcakes, cheesecake, muffins...Aquesta pastisseria envoltada d’aromes retro i naïfs té dues botigues a la ciutat. Ja sigui a la de l’Eixample o a la del Born, heu de tastar les sorpreses de Pasqua que han preparat. Parada obligada aquestes festes. No us en penedireu!

Dissabte gratis al MNAC

Museus i institucions Art i disseny Sants - Montjuïc

Els museus municipals obren gratis el diumenge a la tarda, però recordeu que el MNAC són els dissabtes a la tarda els que hi podeu entrar de franc. Sempre hi ha motius per anar-hi, i ara en teniu un més: l'exposició de fotografies que José Ortiz Echagüe va fer del nord d'Àfrica.

Advertising

Lomography Store Barcelona

Botigues

Us agrada la fotografia i teniu ganes d’experimentar? Podeu llogar una càmera Lomo a la Lomography Store, situada al Born. Aquestes càmeres, populars a la dècada dels noranta, estan visquent una segona joventut. Són la última moda i en aquesta galeria en podeu llogar una durant tot un dia. Només heu de reservar cita per Internet i fer-vos amb un carret de pel·lícula. Qui primer la reserva, primer se l’emporta. El preu? Gratis!

Més propostes per aquesta setmana
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising