Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Museu Nacional d'Art de Catalunya. MNAC

Museu Nacional d'Art de Catalunya. MNAC

Museus i institucions, Art i disseny Sants - Montjuïc
Museu Nacional d'Art de Catalunya
Foto: Pere Vivas Museu Nacional d'Art de Catalunya

Time Out diu

El Museu Nacional d'Art de Catalunya té la missió d'explicar la magnitud de l'art català des del romànic fins a mitjan segle XX i a través d'alguns dels artistes més destacats de cada període, com Tizià, Velázquez, Fortuny, Casas, Rusiñol i Gaudí. Exposats a l'emblemàtic edifici que es va construir amb motiu de l'Exposició Internacional de 1929 trobareu una representació de totes les arts: escultura, pintura, arts de l'objecte, dibuixos, gravats, cartells, fotografia i numismàtica.

Publicat

Detalls

Adreça Parc de Montjuïc
Sants-Montjuïc
Barcelona
08038
Transport Espanya (M: L1, L3; FGC)
Preu Entrada general: 12 € (vàlida per a dos dies durant un mes a partir de la data de compra). Exposicions temporals: 6 €. Pujada a les Terrasses-Mirador: 2 €. Audioguia: 3,50 €; estudiants i majors de 65 anys, 1 €.
Contacte
Horaris Horari d'hivern: d’octubre a abril, de dimarts a dissabte, de 10 a 18 h; diumenges i festius, de 10 a 15 h. Horari d'estiu: de maig a setembre, de dimarts a dissabte, de 10 a 20 h; diumenges i festius, de 10 a 15 h. Dilluns tancat, tret dels festius. Tancament anual: 1 de gener, 1 de maig i 25 de desembre.

Què hi ha ara mateix

Tria una data

a

Si us plau, tria dues dates vàlides

La primera data no pot ser posterior a la segona data

No s’han trobat activitats per a les dates seleccionades

  • Ceràmica i terrisseria Fins al diumenge 3 octubre 2021
  • Història Fins al diumenge 27 febrer 2022
També t'agradarà