Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Museu Nacional d'Art de Catalunya. MNAC

  • Museus i institucions
  • Sants - Montjuïc
museu macional d'Art de catalunya
Pere VivasMuseu Nacional d'Art de Catalunya
Publicitat

Time Out diu

El Museu Nacional d'Art de Catalunya té la missió d'explicar la magnitud de l'art català des del romànic fins a mitjan segle XX i a través d'alguns dels artistes més destacats de cada període, com Tizià, Velázquez, Fortuny, Casas, Rusiñol i Gaudí. Exposats a l'emblemàtic edifici que es va construir amb motiu de l'Exposició Internacional de 1929 trobareu una representació de totes les arts: escultura, pintura, arts de l'objecte, dibuixos, gravats, cartells, fotografia i numismàtica.

Detalls

Adreça
Parc de Montjuïc
Sants-Montjuïc
Barcelona
08038
Transport
Espanya (M: L1, L3; FGC)
Preu
Entrada general: 12 € (vàlida per a dos dies durant un mes a partir de la data de compra). Exposicions temporals: 6 €. Pujada a les Terrasses-Mirador: 2 €. Audioguia: 3,50 €; estudiants i majors de 65 anys, 1 €.
Horaris
Horari d'hivern: d’octubre a abril, de dimarts a dissabte, de 10 a 18 h; diumenges i festius, de 10 a 15 h. Horari d'estiu: de maig a setembre, de dimarts a dissabte, de 10 a 20 h; diumenges i festius, de 10 a 15 h. Dilluns tancat, tret dels festius. Tancament anual: 1 de gener, 1 de maig i 25 de desembre.

Què hi ha ara mateix

La mà guiada. Josefa Tolrà - Madge Gill. Dones visionàries

La catalana Josefa Tolrà i la britànica Madge Gill són dues artistes singulars i oblidades. Les dues van crear des de l’automatisme i basant-se en sabers esotèrics, seguint les metodologies de “la mà guiada”, el dibuix psíquic i l’escriptura automàtica. El MNAC els dedica una mostra per reivindicar el seu paper en la creació d’una “rereguarda” mística de l’art europeu, plena de dones amb una creativitat que traspassava les convencions acadèmiques per a parlar sobre qüestions científiques i morals des de l’instint i la llibertat. 

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà