Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
dating apps
Photograph: Shutterstock/Kristina Kokhanova

Les apps gratis que et faran la vida més fàcil

Una selecció de les millors noves aplicacions per descarregar-vos al mòbil sense haver-vos de rascar la butxaca

Escrit per
Joan Albert Ros
Publicitat

Per jugar, per organitzar-vos millor la feina, per escoltar música, per fer esport, per saber si ronqueu... Hi ha apps gratuïtes gairebé per qualsevol cosa que us pugueu imaginar. Aquí us seleccionem les millors de l'actualitat, que d'acord que no s'han de pagar, però tampoc és qüestió de fer-vos perdre el temps si nosaltres ja les hem provat abans.

NO T'HO PERDIS: Les millors apps per jugar en línia amb amics i familiars

Millors apps gratuïtes

Among Us
Foto: Innersloth LLC

1. Among Us

Aquest joc multijugador de deducció social, aliances i traïció fou llançat el 2018 però ha experimentat recentment un esclat de popularitat que l’ha convertit en un fenomen. Entre quatre i deu jugadors cooperen en la preparació d'una nau espacial però un d’ells és un impostor que vol fer fracassar la missió.

Innersloth LLC [Android, iOS]

 

RoncoLab (SnoreLab)
Foto: Reviva Softworks Ltd

2. RoncoLab (SnoreLab)

Si patiu la mena trastorns que poden fer que els vostres somnis tinguin banda sonora de roncs, RoncoLab us permet monitoritzar el son i contribuirà a diagnosticar el problema i a posar-hi remei. N'hi ha prou de tenir el telèfon a la tauleta de nit; l'aplicació mostrejarà i analitzarà la nostra respiració.

Reviva Softworks Ltd [Android, iOS]

Publicitat
SoundID
Foto: Sonarworks

3. SoundID

Per als sibarites del so que volen tenir control de l'experiència auditiva que els ofereixen els seus auriculars i aprofitar-ne al màxim el potencial. A través d'un qüestionari senzill, SoundID permet de personalitzar les preferències sonores dels dispositius mòbils segons el gust i l'ús de cada usuari.

Sonarworks [Android, iOS]

 

Todoist
Foto: Doist

4. Todoist

Aquest gestor de tasques 'freemium' és idoni per a la creació i l'organització de projectes, permet treballar tant de forma individual com cooperativa i crear, gestionar i editar llistats i altres documents, així com fer un seguiment de l'evolució dels nostres objectius i optimitzar la nostra productivitat.

Doist [Android, iOS]

Publicitat
Musicana Music Player
Foto: Sebin Paul

5. Musicana Music Player

Una aplicació de reproducció musical 'offline' versàtil, completa i compacta: agrupa arxius i en permet fàcilment l’edició, identifica cançons, ofereix perfils sonors segons el gènere de cada tema i incorpora un cercador de lletres de cançons sense necessitat d’altre programari, entre altres funcions.

Sebin Paul [Android, iOS]

Glan: Habit tracker for productivity
Foto: Glan.app

6. Glan: Habit tracker for productivity

Podem classificar Glan com a aplicació de productivitat, però es tracta, sobretot, d'una eina d'optimització del temps. A través d'una interfície que convida a prendre's les coses amb calma, ens ajuda a organitzar tasques, a dividir-les en intervals, a concentrar-nos en la feina i evitar distraccions.

Glan.app [Android]

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat