Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les Nits al Castell de Montjuïc que no us podeu perdre

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Nits al Castell de Montjuïc

Les Nits al Castell de Montjuïc que no us podeu perdre

Aquest mes de juny, teatre, dansa, poesia, cultura popular i circ us obren les portes del Castell de Montjuïc en sessió nocturna.

Per Contingut patrocinat
Advertising

Hi ha pocs llocs a la ciutat que ajuntin tants valors i tan diversos com el Castell de Montjuïc: una cruïlla on història, cultura, territori i paisatge van de la mà. Un any més, la fortalesa s'obre als visitants durant les nits del mes de juny i ho fa per a omplir-se de manifestacions culturals que representen el bo i millor de la ciutat. De la potència dels barris al geni dels nostres creadors, de l'art més popular a l'avantguarda més trencadora. Vivències contemporànies que amararan els murs del passat i que els donaran nova vida. Benvinguts un cop més a les Nits al Castell de Montjuïc!

Festival Píndoles de teatre breu

Què fer

La cinquena edició del Festival Píndoles us proposa tres vetllades, del 7 al 9 de juny, amb espectacles de caire íntim i de durada breu per a un nombre limitat d’espectadors. Una ocasió fantàstica per tornar a habitar espais del Castell que solen estar tancats al públic i que es converteixen, de manera excepcional, en escenaris d’històries on s’hi barregen èpoques i disciplines, del circ a la dansa, passant per la poesia i el teatre d'objectes, tot embolcallat amb un aire de descoberta.

150 anys de Poble Sec

Què fer

El barri del Poble Sec celebra els seus 150 anys d’existència i el Castell de Montjuïc també s’ha volgut afegir a la festa amb tota una jornada de portes obertes. El dia començarà amb el primer cros de muntanya de Montjuïc, que passarà pels voltants del Castell i que organitza l’entitat C.A. Running: a les 9 h. correran les categories infantils i a les 11 h. es farà la sortida absoluta. A partir de les 11 h., també, el pati d’armes del Castell acollirà tallers familiars a càrrec de Tata Inty, que s’allargaran fins les 14 h. La tarda començarà carregada d’adrenalina i tradició, amb castells: a partir de les 17.30 h. els Castellers del Poble Sec celebraran el seu vintè aniversari amb una jornada castellera ben especial. S’obrirà amb la Muixeranga de Barcelona i continuarà amb les colles del Poble Sec, de Sants, la dels Xiquets de Tarragona i la de Madrid. Ché Sudaka en concert tancarà la jornada a partir de les 22.30 h. i DJ Partizana farà la resta fins la 1 h. de la matinada. 150 anys no es fan cada dia!

Advertising

Combinat de Circ

Què fer

El millor circ envairà el Castell de Montjuïc de la mà de l’Ateneu Popular de Nou Barris amb el muntatge ‘Combinat de circ’. Un espectacle de circ, inèdit i radicalment contemporani, que dialoga de tu a tu amb el castell i els seus racons. José Luis Redondo serà el mestre de cerimònies de la nit i conduirà amb tot l’humor i el desvergonyiment números de trapezi fix, corda llista, bàscula i mans a mans a banda d’altres sorpreses que no es poden desvetllar…

Dansa amb ‘Àer’ i ‘Nuà’

Què fer

L’última de les Nits al Castell de Montjuïc posarà el focus en la dansa, en col·laboració amb el centre de dansa i arts vives El Graner. Dues propostes ben genuïnes inundaran de moviment el pati d’armes: ‘Àer’ és un muntatge de Laia Santach, una peça de dansa contemporània i música electrònica que adreça una mirada actual i social a la dansa tradicional popular del contrapàs, mentre que ‘Nuà’ és la conjunció d’una veu, la d’Anaïs Oliveras, i un cos, el de Raquel Gualtero, creadora de la peça, que es trenaran a partir d’obres musicals dels segles XI i XII i que es proposen “embolicar” i nuar els espectadors.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising