Nits al Castell de Montjuïc: 150 anys de Poble-sec

Què fer
Castell Montjuïc
1/2
Pati d'armes Castell Montjuïc
2/2

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El barri del Poble-sec celebra els seus 150 anys d’existència i el Castell de Montjuïc també s’ha volgut afegir a la festa amb tota una jornada de portes obertes. El dia començarà amb el primer cros de muntanya de Montjuïc, que passarà pels voltants del Castell i que organitza l’entitat C.A. Running: a les 9 h. correran les categories infantils i a les 11 h es farà la sortida absoluta. A partir de les 11 h, també, el pati d’armes del Castell acollirà tallers familiars a càrrec de Tata Inty, que s’allargaran fins les 14 h.

La tarda començarà carregada d’adrenalina i tradició, amb castells: a partir de les 17.30 h els Castellers del Poble-sec celebraran el seu vintè aniversari amb una jornada castellera ben especial. S’obrirà amb la Muixeranga de Barcelona i continuarà amb les colles del Poble-sec, de Sants, la dels Xiquets de Tarragona i la de Madrid.

Ché Sudaka en concert tancarà la jornada a partir de les 22.30 h i DJ Partizana farà la resta fins la 1 h. de la matinada. 150 anys no es fan cada dia!


NO T'HO PERDIS: Més plans per al cap de setmana.

Detalls

També t'agradarà
    Últimes notícies