Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Llum BCN Poblenou 2019

  • Què fer
Llum Bcn Poblenou 2019
© Kyle McDonal&JonasJongejan
Publicitat

Time Out diu

Llum BCN transforma els carrers del Poblenou en un gran laboratori d’experimentació a l’aire lliure, a través de la llum com a mitjà creatiu i de la feina d’artistes, dissenyador i arquitectes d’arreu del món que estan explorant les possibilitats que ofereixen, a l’espai urbà, noves tècniques com la il·luminació dinàmica, la projecció a gran escala i els entorns interactius. 

Entre la vintena de participants del 2019 hi ha artistes de prestigi internacional com Rafael Lozano-Hemmer i Daniel Canogar, pioners de les noves eines digitals com Kyle McDonald o Joanie Lemercier i noms fonamentals en les noves escenes creatives de Barcelona. Un dels segells propis de Llum BCN que el distingeix d’altres festivals lumínics és l’aposta per l’experimentació i la innovació dels alumnes de les escoles d’art, disseny, il·luminació i arquitectura de Barcelona que hi participen amb quinze instal·lacions lumíniques.

És el segon any que Llum BCN se celebra al Poblenou. Durant tres nits es pertorba un paisatge urbà que es mou entre grans edificis d’última generació, antigues xemeneies, naus industrials, i, sovint, la buidor d’alguns solars. Espais molt diversos i carregats de significats que s’uneixen a la capacitat expressiva de la llum i el seu poder transformador per crear un festival únic.

NO T'HO PERDIS: Consulta tota la programació del festival.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà