Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Marató de Donants de Sang de Catalunya

  • Què fer
Donació de sang
FOTO: Shutterstock
Publicitat

Time Out diu

El Banc de Sang activa la campanya de donació més gran de l’any, que tindrà lloc de l’11 al 18 de gener als principals hospitals del país. L’objectiu és aconseguir que 10.000 persones donin sang durant aquests dies i normalitzar així la situació de les reserves de sang, que estan en nivells baixos després de les festes de Nadal. Durant aquests dies es podrà donar sang als principals hospitals catalans i els dies 11 i 12 de gener es podrà donar sang per primera vegada a l’edifici modernista Casa de les Punxes, que ha habilitat un dels pisos perquè s’hi pugui fer la donació.

Durant la Marató, a més, es podrà donar sang escoltant música especialment seleccionada per a l’ocasió. La seu de la Casa de les Punxes serà visitada per noms coneguts com Alfred García (Operación Triunfo), Carlos Sadness, Joana Serrat, Lyona, Núria Graham, Delafé, Shuarma o l'equip del festival Cruïlla, que 'punxaran' música per als donants, en el que s’anomenen 'concerts silenciosos'. Els DJ punxaran la música que els donants podran escoltar amb auriculars durant la donació. Als hospitals es podrà connectar amb la música que s’emet a la Casa de les Punxes a través de Facebook. A més, durant la resta de la setmana, hi haurà llistes musicals especialment preparades per als donants als hospitals.

A través del web maratodonants.cat es pot reservar hora per donar sang aquests dies i també es pot compartir el missatge de la campanya #sangfluencer amb seguidors a les xarxes socials, al WhatsApp o contactes de correu electrònic. La reserva d’hora per donar sang no és imprescindible; és només una manera de facilitar la donació.

NO T'HO PERDIS: els millors 10 plans de la setmana

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà